Miért hagyta isten, hogy kislányként megerőszakoljon egy rokonom?
Figyelt kérdés
11 éves voltam.2015. okt. 27. 08:42
1/31 anonim válasza:
menj pszichológushoz, és dolgozd fel a nehéz sorsodat. Ott a kérdésre is választ kapsz.
2/31 anonim válasza:
A tested lett megbecstelenítve, nem a lelked. Én talpra álltam és pont ezek miatt tudok segíteni azoknak, akik ezt átélték. Sokáig nékem is bajom volt, hogy mit vétettem, hogy hagyott dolgokat velem megtörténni, de így több évtized távlatából már tudom, hogy sosem hagyott el és erőt adott és szebb jövőt. Kárpótolt sok mindenért.
4/31 anonim válasza:
Isten nem avatkozik bele az emberek dolgaiba. Mivel ez a világ gonosz, mint az uralkodója Sátán azért vannak ilyen dolgok
6/31 anonim válasza:
Nem isten hagyta. Gyanítom, az embernek nagyobb szerepe volt benne. Vajon hogy kerültél ilyen helyzetbe (nem várok választ)? Vajon milyen kapcsolatban voltak a rokonod és a szüleid?
7/31 anonim válasza:
Mert isten nincsen, viszont vannak családtagjaid, akiknek ezt el kellett volna mondanod, és akkor ők - jó esetben - megtették volna a szükséges lépéseket.
8/31 anonim válasza:
Nem Isten hagyta.
Kérj segítséget, hogy fel tudd dolgozni. De nem vallásit, hanem pszichológusét vagy hasonló szakemberét.
Ne Istent hibáztasd. Az tehet róla, aki megtette, vagy a családod, ha nem vigyáztak megfelelően rád.
9/31 anonim válasza:
Látod, mennyi a sok tahó ember. Nem tudnak rólam semmit, és arra, hogy leírtam nem vagy egyedül, milyen bunkó válaszok születettek. Én átéltem, tudom miröl beszélsz. Ők nem, és így okoskodnak. Van tovább, az élet nem áll meg, kérdés melyik oldalra állsz. De szerintem ne ezekét válaszd.
10/31 anonim válasza:
11: Mi az, hogy ezekét?
Egy hozzászóló van, akiről egyértelmű, hogy kötekedni akar. Őt már jelentettem is.
A többiek normálisan válaszoltak.
Vagy te is csak troll vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!