Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez igy normális?

Ez igy normális?

Figyelt kérdés
Voltam 1 alkalommal gyülibe. Pasztor adott nekem aldast. De nem tertem meg barátom meg fére érthette. Mert csak ugy hip hop nem lehet. Megtérni! De ő meg azt mondja hogy meg tértem de nekem senki se mondta!! Csak a haverom. Tudom h nem tértem meg de akkor mé mondta???

#válás #hit #meg teres
2015. okt. 26. 09:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

jaja, az, hogy vannak 1700 körül épült, most is álló házak, nem bizonyítja, hogy annak volt építője, hisz nem látjuk, ki volt.

az ilyen házak eső után nőttek ki a földből, víz villany és gázvezetékkel együtt. mivel nem tudni, ki is építette, így tuti, hogy senki.

és a föld is ugyanígy keletkezett, igen.

2015. okt. 28. 06:17
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi, akik tudjuk mi a megtérés, tudjuk miről beszélünk, akinek viszont fogalma sincs, tehát az ismerete hiányos, hogy képes állítani erről bármit is? Ez nagyfokú butaságra vall.
2015. okt. 28. 06:57
 23/27 Attila_the_hun ***** válasza:

"jaja, az, hogy vannak 1700 körül épült, most is álló házak, nem bizonyítja, hogy annak volt építője"

De igen bizonyítja. A most élő és házat építő kőművesek a bizonyíték rá.

Logika barátom, logika. Persze akik elhiszik a Biblia logikátlanságát, azok esetében nem meglepő az ilyen félresikerült, logikátlan hasonlat.

2015. okt. 28. 21:09
 24/27 Attila_the_hun ***** válasza:

" ismerete hiányos, hogy képes állítani erről bármit is? Ez nagyfokú butaságra vall."

Az a hatalmas butaság, hogy még most is élnek olyan emberek akik elhiszik a középkori meséket, babonákat.

2015. okt. 28. 21:11
 25/27 anonim ***** válasza:
igen, az evolóciú valóban hihetőbb, mert számtalan bizonyíték van rá. azt, hogy a semmiből létrejün az élet, bizonyítja, hogy mekkora egy madár csőre. mivel ez egy tény, azért elmélet a neve.
2015. okt. 29. 05:52
 26/27 Attila_the_hun ***** válasza:

"hogy a semmiből létrejün az élet,"

A semmiből? Neked ezt tanították az iskolában?

Fuss neki ismét a tanulásnak és akkor nem írsz ilyen butaságokat.

2015. okt. 29. 11:02
 27/27 focimami56 válasza:
Jártál iskolába ? Voltál nyelvtan órán ?
2015. nov. 29. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!