Állítólag a biblia szerint 1914-ben kezdődött el a pogányok ideje. Honnan lehetne erről több információt megtudnom?
Igaza van a kérdezőnek, itt van a fénykép a JT-ről a Sion-hegyen, 1914-ben.
Csak azt nem igazán értem, hogy minek akarták megörökíteni magukat az utókor számára, ha egyszer a világvégét várták :D
" T. Kérdező!
Amennyiben komolyan érdekel ez a téma, nagyon szivesen levezetem neked. Most azért nem kezdtem bele, mert feleslegesen nem akarok belemenni. De ha komoly az érdeklődésed, nagyon szivesen! Üdvözlettel:Judit!
U.i: Irták itt, hogy az 'Őrtorony' tanitása ez. Hát nem. Éppen hogy a Bibliából lehet olvasni."
ezt kaptam.
igen, szeretném, ha megmondaná, melyik oldalra lapozzak, hogy olvassam a bibliából az 1914-et.
Megkérdezném, hogy tudja-e, hogy russel valójában ie 606-ot tanított, és ez sokáig írásban is megjelent?
tudja, miért változtatták meg, és hogyan?
Tudja, hogy 1914 október 2.-án, amikor minden tanú várta a világvégét, Russelnek már folyamatban volt egy cégalapítása egy bánya működtetésére, amiben, bibliai alapokra hivatkozva aranyat bányászott a későbbiekben?
Az az ember egy üzletember volt.
Sohasemm hitt abban, amit tanított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!