Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Állítólag a biblia szerint...

Állítólag a biblia szerint 1914-ben kezdődött el a pogányok ideje. Honnan lehetne erről több információt megtudnom?

Figyelt kérdés
2015. okt. 22. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
tájékozódom, s nem tiltja senki, esetleg óvatosságra intenek, To mutch.
2015. okt. 23. 08:58
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Igaza van a kérdezőnek, itt van a fénykép a JT-ről a Sion-hegyen, 1914-ben.

Csak azt nem igazán értem, hogy minek akarták megörökíteni magukat az utókor számára, ha egyszer a világvégét várták :D

[link]

2015. okt. 23. 10:36
 13/13 A kérdező kommentje:

" T. Kérdező!

Amennyiben komolyan érdekel ez a téma, nagyon szivesen levezetem neked. Most azért nem kezdtem bele, mert feleslegesen nem akarok belemenni. De ha komoly az érdeklődésed, nagyon szivesen! Üdvözlettel:Judit!

U.i: Irták itt, hogy az 'Őrtorony' tanitása ez. Hát nem. Éppen hogy a Bibliából lehet olvasni."

ezt kaptam.

igen, szeretném, ha megmondaná, melyik oldalra lapozzak, hogy olvassam a bibliából az 1914-et.

Megkérdezném, hogy tudja-e, hogy russel valójában ie 606-ot tanított, és ez sokáig írásban is megjelent?

tudja, miért változtatták meg, és hogyan?

Tudja, hogy 1914 október 2.-án, amikor minden tanú várta a világvégét, Russelnek már folyamatban volt egy cégalapítása egy bánya működtetésére, amiben, bibliai alapokra hivatkozva aranyat bányászott a későbbiekben?

Az az ember egy üzletember volt.

Sohasemm hitt abban, amit tanított.

2015. okt. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!