Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan a legcélszerűbb ismerke...

Hogyan a legcélszerűbb ismerkedni párválasztás céljából a HIT Gyülekezetében?

Figyelt kérdés

Már jó ideje megtértem és szeretném magam elkötelezni egy lány mellett, hiszen már jócskán ebben a korban vagyok. Mindig is boldog házasságra vágytam, és az Úrban biztosan kiváló is lesz.

Lassan egy éve járok oda, de még mindig nincsenek ott barátaim, ismerőseim. Első sorban olyan felhasználók véleményére lennék kíváncsi, akik ott találták meg a házastársukat.

Tehát a kérdés, hogyan ismerhetek meg ott egy lányt?

2015. okt. 17. 00:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vannak nyáron táborok, azokon talán lehet. Ha gondolod, írj privit (nem párválasztás céljából, azon már túl vagyok, a táborokról).
2015. okt. 18. 15:27
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
Csak ki kell űzni az egyedülállóság démonát, és másnapra házas leszel :)
2015. okt. 19. 22:35
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Micsoda válaszok, hihihihi.
2015. okt. 20. 09:36
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Kedves tizenkettes, belőled kéne kiűzni a tájékozatlanság , a szűklátókörűség és a demagógia démonát, és akkor talán előbb-utóbb súlya lehetne a véleményednek. De ez a fajzat ki nem megy, hanemha nyitottsággal ,tanulással és elmélkedéssel.
2015. okt. 20. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez lehet hogy jobban fog tetszeni, mint az előző :)

Alkalmazva a "minden a tiétek" (1 Kor 3:21) ígéretet naponta 5-ször valld meg Jézus nevében, hogy minden a tiéd. Ezzel a módszerrel (varázslattal) megszerezheted bármelyik egyedülálló lányt a gyülekezetben.

2015. okt. 20. 20:08
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
Sőt, bemehetsz bármelyik bankba, és kikérheted az összes rendelkezésre álló pénzt, mint a sajátodat. Ha mindent jól csináltál, szemrebbenés nélkül oda is adják az összeset, megköszönik, hogy őket választottad, és úgy köszönnek el, hogy a "mielőbbi viszontlátásra!" Ha jobban megnézzük, tulajdonképpen az egész világ egy nagy vécécsésze. Egy a lényeg, óvakodj a fehér vöröskeresztes jelzésű autóktól, a tartósított hegyi levegőtől, a feléd meredező fecskendőtől és a gibbonok arányaihoz szabott felsőruházattól, melyektől, ha megóvod magadat, jól lészen dolgod!
2015. okt. 20. 20:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát gyerekek, örvendezek vala! :-)
2015. okt. 21. 08:43
 18/21 Hunter 13 ***** válasza:
0%
Egy baromság onnan házasodni...kivéve ha azt szeretnéd hogy hátralévő életed minden percében a "bűneidet" lesse valaki. Lépj ki az agymosott korszakodból és teremts!!! ne pedig találj magadnak új korszakot ami a tiéd és nem másé! Ne az istenednek felelj meg hanem magadnak...hidd el boldogabb leszel...és ne hagyd hogy bárki fenyegessen a halál utáni szenvedéssel...aki már lépett ki a testéből tudja hogy baromság...:)inkább keress gyülekezeten kívül olyan lányt aki nem másoknak...nem istennek hanem magának akar megfelelni...ha úgy el tudod fogadni az akár életre szóló dolog is lehet persze csak akkor ha te is magadnak akarsz csak megfelelni és ő is elfogad úgy...hidd el érdemesebb...15 évig kényszerítettek hogy oda járjak...hát nem ajánlom senkinek!!! szétszedik a családot...majd ha lesz gyereked és ő nem akar oda járni és emiatt azt mondja az egyik fejes hogy démonok vannak benne és nem szabad hogy vele éljél...és választanod kell hogy eldobod a gyereked az "istenért" vagy otthagyod az "istent" a gyerekedért akkor rájössz!!! Mert mindkettőt szereted...ebben a példában én voltam a "démonizált" gyerek...
2015. okt. 29. 22:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Persze, ha sikerül, majd írjál.
2015. okt. 30. 09:54
 20/21 Alex Fly ***** válasza:
Pontosan úgy, mint a gyülin kívül. Felesleges előre bármit is eltervezni. Ha nem foglalkozol vele, akkor egyszer csak azt veszed észre, hogy ott a lehetőség.
2015. nov. 9. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!