Segítség! Szcientológiával kapcsolatban mit kell tudni?
van egy blog, remalom.blog, egy ilyen esetről szól, jól le vannak írva a tünetek.
itt meg sok info kötérthetően az egészről és a veszélyeiről:
második:nem tudom megnyitni!
a pénz neki sosem probléma,ezt mondja...
oda mindig időben kell menni?
Én úgy hallottam,plüssmacikon gyakorolják a meggyőzést.
Meg valamiféle gyakorlatokkal bizonygatják maguknak,hogy fájdalom nem is létezik.Ennyit olvastam a scientológiáról,és azt a következtetést vontam le,hogy ez egy agyrém lehet.
Jobb messzire kerülni az ilyesmit..
jaj ez nagyon gáz! Ha tudsz hatni rá, akkor próbáld lebeszélni róla. Mert ha belekerül, nagyon nehezen lehet tőlük megszabadulni!
Hogy mik a tünetei? Folyamatos önvizsgálat, annak hangoztatása, hogy eddig semmit nem ért az élete, de bizonyos barátok felvilágosították, hogy mostantól minden jobb lesz. Sok kiadás, melyet nehogy fájó szívvel ad, hanem örül, hogy fizethet. A hagyományos vallások szigorú megvetése, isten/jézus erőteljes tagadása, folyamatos próbálkozás arra, hogy téged is meggyőzzön!
Ezután a teljes elszigetelődés azoktól, akik próbálnak hatni rá, a család mellőzése, rengeteg új barát, akikről semmit nem tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!