Neked van lelki társad?
Akivel bármit megbeszélhetsz, a lehető legőszintébben.
Honnan ismered? Hogy kerültetek ismeretségbe?
1,4: Sajnos valahogy így vagyok én is.
2: Akkor neked több igen jó barátod is van. Hogyan kerültetek barátságba?
3. Jó ilyet olvasni, maradjon is így.
Szervusz
Most biztosan meg fogsz lepődni, de a legjobb barátom, és lelki társam a Teremtőm, hiszen senki nem ismer annyira, mint Ő. Mindent elmondhatok neki, a legapróbb gondomat, örömömet, és mindig számíthatok a tanácssaira, és támogatására. Soha nem él vissza a bizalmammal. Sőt!
Sokszor mellettem volt, amikor bánatom volt, és tanácstlan voltam vagy örömöm és éppen nem volt kivel megosztani. Csodálatos barát!!
Persze vannak barátaim a szűkebb közösségemben, de ahogyan már írták, a tökéletlenségünk miatt olykor csalódást okozunk egymásnak. De mivel szeretem őket, dolgozom azon, hogy a hibákat kijavítsuk, és sokszor valóban elég, ha látja őszintén sajnálom a konfliktust amit esetleg én okoztam:-) Ha viszont a barátom okoz nekem, bennem kellemetlen érzéseket, akkor kérem a nagyobb Barátomat, segítsen rendezni a nézeteltérésst. Sok féle tanáccsal lát el.
Egy barátság kialakulásához idő kell, és ha már létrejött érdemes tenni azért, hogy meg is maradjon - mindkét félnek:-) Csodálatos érzés, olyan emberek társaságát élvezni, olyanokkal érintkezni, akikre valóban mindig számíthatsz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!