Milyen magyarázatot adnának a vallások, köztük Jehova tanui is, ha valóban megjelennének felsöbb lények (anunnakik, vagy földönkivüliek)? És ha még azt is állitanák, hogy ök teremtették az embereket? Akkor a hitük csak ugy eltünne?
rosszul, rossz helyen
azért mert te nem értesz valamit, attól az még létezhet
vitatod?
Mondom, nem vitatok én semmit, csak rámutatok a nyilvánvaló logikátlanságokra, amik magában a Bibliában vannak benne, és bárki gondolkodó embernek elsőre kiszúrják a szemét.
Hogy a hívőknél épp az az erény, ha az ember nem gondolkodik el ezeken és napirendre tér ezek felett, mondván Istennek bármit szabad, még népirtani és tömeggyilkolni is, arról már nem én tehetek.
semmi logikátlanság nincs itt, csupán a saját magad alkotta fogalmakból indulsz ki, nem a bibliaiakból
és a kérdésemre nem válaszoltál
Mutasd meg nekem, konkrétan hol írja a Biblia, hogy a mindentudás valójában nem mindentudás, a mindenhatás valójában nem mindenhatás és a szeretet valójában nem szeretet? Ha ezt meg tudod mutatni, akkor igazad van, és tényleg nem a Bibliai fogalmakból indultam ki. Ha viszont nem tudod, akkor nincs miről beszélni.
A kérdésed pedig nem releváns. Mondhatom, hogy természetesen létezhet valami attól függetlenül, hogy nem értem, de ebben a kérdésben ez nem visz előrébb, mert ez az elv ugyanígy működhet veled szemben is: attól, hogy te nem érted az én gondolatmenetemet, attól még lehet, hogy épp az igaz.
sehol természetesen
a mindentudás az mindentudás
a mindenhatás is mindenhatás
a szeretet is szeretet
ami még nem bizonyítja, hogy te ezekből a fogalmakból indultál ki
legalább is, ami a tartalmukat illeti
"ami még nem bizonyítja, hogy te ezekből a fogalmakból indultál ki
legalább is, ami a tartalmukat illeti"
Oké, most lőtted lábon magad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!