Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » "miben hisz, aki a hitért ől? "

"miben hisz, aki a hitért ől? "

Figyelt kérdés
lentebb olvastam, hogy sokak hite szerint a haza védelme, a nők védelme, és az önvédelem esetén a biblia szerint elfogadható a gyilkosság. ezért tenném fel ezt a kérdést, mert szerintem a biblia szerint SEMMILYEN esetben nem elfogadható a szándékos emberölés. péter
2010. márc. 15. 09:18
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
de ebbe benne van,hogy véletlen,tehát nem tehetsz róla,baleset!
2010. márc. 19. 10:39
 42/44 anonim ***** válasza:

"Téosz, és mit gondolsz az egyén jogos önvédelméről? Csak érdeklődésképp kérdem, nem kötözködöm..."

Az kötelességed, mert mások élete mellett, a magadét is védened kell. Ez jogos, senki sem bűnteti, sőt kötelleség. Én a háborút ítélem el. Semmi baj, nem vettem kötözködésnek.

Üdv: Téosz

2010. márc. 19. 11:18
 43/44 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Oszama bin Ladent
2010. márc. 19. 11:46
 44/44 anonim ***** válasza:

"Jézus nem ember, hanem az Isten

az üdvösség tervével ellenkezett volna, ha megmenti magát- ezért nem kért angyalokat, nem holmi nyálas humanizmusból"

Egy fenét. Az üdvösség nem egy átok visszacsinálása volt, mint hiszik, hanem a bűntől való, amely Világ tökéletességét megrontotta, visszatérését kérte. Ha a szent nép Jézust követte volna, nem kellett volna Isteni ártatlan kereszthalál. A nyál(y)as humanizmus pedig semmi rosszat nem tett veled, sem az emberrel, aki igencsak hajlamos a hitét saját kötelességének megkönnyítése érdekében kiforgatni. Attól, hogy a humanizmus íze, keserű, fanyar edukációd miatt nyál(y)asnak véled, a a te hibád. Meg az enyém, aki hajdan a biológiaóráktól a humanizmusa miatt leesett már eleve magas vérnyomása.

Az ölés a világ legszentségtelenebb bűne.

Üdv. Téosz

2010. márc. 19. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!