"miben hisz, aki a hitért ől? "
"Az én szomszédaim is Jehova Tanúi (és nem Jehovák)és tőlük rendesebb ,tisztelettudóbb,emberekkel még nem találkoztam az életem során,pedig már az 4.x-et taposom.
Olyan szeretettel nevelik a gyermekiket ,és az egész családról látszik,hogy milyen szeretetben élnek egymással,hogy mi nem tanúk soha még csak a közelében sem fogunk járni annak a szeretetnek ami őket vezérli!! "
Én jobban vigyáznék a gyermekeimre...
Jehova Tanúi - pedofilok paradicsoma?
"Olyan szeretettel nevelik a gyermekiket ,és az egész családról látszik,hogy milyen szeretetben élnek egymással,hogy mi nem tanúk soha még csak a közelében sem fogunk járni annak a szeretetnek ami őket vezérli!!"
Érdemes elolvasni;
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Kedves kérdező és válaszolók!
A válaszom egy egyértelmű NEM, arra kérdésre, hogy lehet-e jogszerűen ölni. NEM. Kimagyarázhatja az egyház százféleképpen, mint minden parancsot, hogy "ezt nem szabad, kivéve akkor...". NEM! Isten parancsba foglalta, egy egyszerű kétszavas parancsot, amelyet megint kifordították. NEM!
Mi NEMZETI hősöknek véljük őket, és jogunk van hősnek szólítani! Nincs köze a vallásos elítéléshez!
De! Az ölés a legszentségtelenebb bűn, amelyben egy olyan ajándékot veszel el mástól, amelyet semmi joggal nem szabad elvenni! Semmi esetben sincs jogunk hozzá! Ha egy abnormális őrültet elfognak, akkor is azt mondom, kötözzék meg kezét-lábát, fektessék egy fapadhoz, miután beadagolták a nyugtatót, naponta 3x etessék meg. Vagy rakják az őrültek házába. Én tkp. nem hiszek abban az istenben, amely öl, mert ez egy nemtökéletes emberi tulajdonság. Én csak egy olyan Istent tudok elképzelni, amely a jótól lesz Isten! Lehet, hogy egy sérült lélekkel azt kívánjuk, oltsák ki az életét, mert túl sok gondot adott, de higgyétek el, hogy ez a Sátán szándéka, kihasználni a lélek sérültségét! Mindig elhomályosítja a távot, és csak a pillanat, a pillanat élvezete, ill. megnyugvása...
A háború a legszentségtelenebb dolog az egész világon, mert ott kötelező ölni, minél többet. Hiába, így meg úgy, ez jogos, mert "az állam Isten tökéletessége felett van",-hiszitek. Nem! Ez a legnagyobb ormótlanság, amit hallottam! A gyilkos majd az Isten nélküliségben lelke a Földhöz fog igazodni, azaz a Föld ideje, helye és sorsa határozza meg az ő életét is. Folyamatosan fog elmúlni s gyötrődni fog saját ormótlanságát... És abban a tudatban fog élni (a Föld idejéig), hogy valóban el fog múlni, és utánna semmi sem lesz... Higgyétek el, ez a gyilkosnak nagyobb szenvedés, mint a pokolban parázsban sülni.
A szándékos ölés és a kárörvendsége a legnehezebb helyrehozható átok. Tartózkodjatok és óckodjatok tőle, Jézus összes különböző színű báránya, köztük én is!
Üdv. Téosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!