Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan erősödsz nap mint nap...

Hogyan erősödsz nap mint nap a hitben?

Figyelt kérdés

Sokszor elvesztem a reményem, vagy épp eltávolodom Istentől. Szeretnék jobban megerősödni a hitben. Ti mit tesztek ez érdekében?

Csak hívők írjanak kérem.

2010. márc. 14. 20:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Miért, ki hiszi azt, hogy az Atya és a Fiú egyazon személyek lennének? Csak a modalizmus azonosítja a Fiú és az Atya személyét, a trinitástan nem. A Fiú, csak mint ember kisebb az Atyánál, MERT Zsid 2:9 szerint egy időre kisebbé tétett, és Fil 2 szerint megerüsítette magát.

Természetesen egy Jehova van. A háromságtan csak arról beszél, hogy Jehova, az egyetlen Isten hány személyben létezik, illetve jelenik meg a Bibliában. Jehova Isten több mint Atya: Fiú és Szentlélek is.

2010. márc. 14. 20:47
 12/31 anonim ***** válasza:
legyen a hited szerint.
2010. márc. 14. 20:49
 13/31 anonim ***** válasza:

Megtennéd nekem, hogyha szépen megkérlek Isten nevére, hogy ezt elolvasd...?

[link]

[link]

2010. márc. 14. 20:50
 14/31 A kérdező kommentje:
Egyszerű, hitben erősödni kívánó ember vagyok, semmi közöm a Jehova tanúihoz, így ha kérhetem az ilyen tartalmú válaszoktól is kíméljenek meg. Igazi, hasznos tanácsokat várok!
2010. márc. 14. 21:04
 15/31 anonim ***** válasza:

Akkor nézdd meg kezdetnek ezeket az oldalakat:

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 14. 21:07
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Minek gyűlölködtök a Jehova Tanuira. Talán kötelező beállmi? Talán megégetnek máglyán, ha nem teszed? Vagy csak egy jó ürügy a gyűlölködésre?
2010. márc. 14. 22:37
 17/31 anonim ***** válasza:
56%
Senki nem "gyűlöli" a Jehovatanúkat. Egyszerűen a tanaikról és a Bibliáról való alapos meggyőződés alapján tévtanítóknak tartjuk őket, és károsnak tartjuk a társadalomra a küldetéstudatos nyomulásukat. Miféle érv, hogy ez, hogy aki fizikai ártalmat nem okoz, az hasznos? Elég nagy kár, hogy megbolondítják az embereket, és egyszerűen nem tudnak az Őrtorony magazinok nélkül gondolkodni...
2010. márc. 15. 07:22
 18/31 anonim ***** válasza:
Jézus kifejezetten hangsúlyozta, hogy a vég idején EGYSÉGES TANÍTÁSBAN FOG RÉSZESÜLNI az Isten által elfogadható vallás, ráadásul világszerte. mutass rá, melyik ez a vallás.
2010. márc. 15. 08:13
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

Katolikus Egyház. A világ legnagyobb EGYSÉGES tanítást valló vallása.

Ez két ezer éves, maga Jézus alapította, a JT meg egy utólag alapított, senki által nem hívott, modern szar.

2010. márc. 15. 08:22
 20/31 anonim ***** válasza:
látod, ez a beszédbeli szabadosság. Jézus mondta: "a gyömölcseikről ismeritek fel" ha benned ez a vallás ilyen gyümölcsöket terem, vagy veled, vagy azzal vallással van baj, amit követsz. én arra a vallásra tippelnék, és legfőkébb sátánra, aki divattá tette a nyílvános csúnya beszédet.
2010. márc. 15. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!