Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan változtatta meg a...

Hogyan változtatta meg a vallás az életed?

Figyelt kérdés

2015. szept. 21. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia :)

Nekem 14 évesen alapjaiban változtatta meg az életem...mármint nem a vallás hanem Isten.

A Bibliából megismertem Istent, ezért nagyon fontos a naponkénti biblia olvasás,hiszen csak azzal lehetünk jó kapcsolatban akit ismerünk.

Alapjában véve nagyon depressziós típus voltam, féltem mindentől, csak a rosszat láttam a világban, balesetek, Sátán munkája. Ami jelen is van rendesen,sőt ez a valóság, de ebbe nem szabad bele betegednie senkinek, hiszen van az életnek célja és lehet reménységünk.

Velem így történt, hogy a problémáimra a Bibliában találtam válaszokat, imádkoztam és elkezdtem azokat az alapelveket alkalmazni az életemben amit Isten és Jézus tanított.

Isten válaszokat adott alapvető kérdéseimre a világgal élettel, halállal kapcsolatban. Így jöttem rá, hogy aki keresi az Urat vagy az igazságot meg találja.Bűneimet megbocsájtotta és segít elhagyni azokat éppen ezért nem féltem többé és Isten békességet adott a szívembe. És így szépen lassan lépésről lépésre megváltoztatja az életünket ha hagyjuk neki.

Sőt ekkor jöttem rá, hogy van aki nagyon szeret(Isten) és értékel, sőt rám bíz egy nagy feladatot, hogy munkálkodjak ember társaimért. És az nagyon jó érzés ha van célja az életünknek. Ez az én történetem.

Ha te is szeretnél ilyeneket megtapasztalni olvasd a Bibliát és imádkozz, persze ehhez a hit is elengedhetetlen.

Sajnos sok egyház elferdíti Jézus üzenetét, nem a szeretetből való engedelmességet mutatja be. Viszont ettől még Isten nem olyan ahogy ők bemutatják. Ezért érdemes megismerni őt és akkor biztos, hogy nagy meglepetésekben, tapasztalatokban lesz még részed.

Minden jót neked!

2015. okt. 9. 22:01
 12/12 Attila_the_hun ***** válasza:
# 11/11 Te hihetetlen tévúton jársz. Nagyon sajnállak. :(
2015. okt. 10. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!