állatoknak van túlvilági lét?
Miért nem lehet megérteni?
A Biblia szerint NINCSEN lelkük. NEM támadnak fel.
Természetesen a tökéletes világ majd be lesz népesítve új állatokkal is, az ember kedvéért.
A Biblia szerint az állatoknak van lelkük!
"Csakhogy abban állhatatos légy, hogy a vért meg ne egyed; mert a vér, az a lélek: azért a lelket a hússal együtt meg ne egyed!"5.Mózes 12:32
"Mert a testnek élete a vérben van, én pedig az oltárra adtam azt néktek, hogy engesztelésül legyen a ti életetekért, mert a vér a benne levő élet által szerez engesztelést."3.Mózes 17:11
Itt az állatáldozatokról beszél,és egyértelmű,hogy van lelkük,ezért TILOS a vérevés!
Az állatok túlvilági létéről viszont nem mond semmi egyértelműt,éppen ezért ez egy olyan kérdés,amiről fölösleges vitázni.
nem értem az egyik hozzászóló miért ilyen erőszakos
lényeg, hogy lesznek állatok, hogy ezek újak vagy a régiek nem lehet biztosan tudni, lehet, hogy is-is, szerintem logikusabb hogy a régiek is
meg aztán ha a te boldogságodhoz az kell ,hogy a kutyád is támadjon fel, Isten biztos nem mondja majd azt hogy "béke és boldogság pistukám ,de azért vannak határok!"
"Miért nem lehet megérteni?
A Biblia szerint NINCSEN lelkük. NEM támadnak fel.
Természetesen a tökéletes világ majd be lesz népesítve új állatokkal is, az ember kedvéért."
Felesleges erőszakoskodni. Inkább ezzel vesd össze a nézeted: 1 Mózes 7,21 És oda vesze minden földön járó test, madár, barom, vad, és a földön nyüzsgő minden csúszó-mászó állat; és [Máté. 24,39. Luk. 17,27.] minden ember.
7,22 Mindaz, a minek orrában élő lélek lehellete vala, a szárazon valók közűl mind meghala.
+1 Mózes 2,7 És formálta vala az Úr Isten az embert [1 Kor. 15,45.47.] a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét. Így lőn az ember élő lélekké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!