A feleségem kb 4 éve beállt ebbe a hit gyülekezetbe, ma már teljesen ki van fordulva magából, mit tegyek?
amúgy milyen vallást gyakorol?
ha nem baj hogy megkérdem.
Sajnálom kérdező ,de sajnos ilyenek a hit gyülis nők.
Meg aztán hasonló helyzetekről csomó kérdés van.
""Olvasd el a Bibliát és mutass rá józan paraszti ésszel az ellentmondásokra, amik benne találhatók." - hiába teszed, vallásos embert nem tudsz így meggyőzni, szektás programozást elszenvedettet meg aztán főleg nem."
Bocsánat az idézésért, csak ehhez is kapcsolódik. Én is szektában voltam (adventista), igaz nem sokáig, mert feltűnt, h megmásítják a Bibliát. Mást is meg tudtam győzni, de a többség sajnos maradt a szektában. Tehát nagyon nehéz, de nem lehetetlen Igékkel meggyőzni. Rá kell mutatni az ellentmondásokra és rá kell venni, hogy gondolkodjon. Érdemes a vallásos szellemről olvasni (hitető, hazug és vallásos szellem), az is segít
#2 egy evig nem is tudtam mi tortenik
#5 azt nem tennem, a gyerek miatt
#6 ezt is probaltam, es tenyleg ert ezt azt a bibliabol, ilyenkor nyugodt is. De barmi mas temaban csak a veszekedes lesz a vege. Egesz nap a bibliarol beszelni meg nem lehet, a vegen meg en fogok meghulyulni
#7 nem ugy nez ki hogy megunta volna. Mar csak azert is mert van 2 baratno is akikkel ugyanebben a temaban vannak. Non stop telefonal veluk.
#8 barmiben. Akarmit szolok csak a veszekedes lesz belole. Peldaul ha azt mondom kifizettem a villany szamlat akkor azt mondja mit akarok ezzel, talan o nem keres a hazban. Vagy ha azt mondom hogy anyos mama hozott paszuly levest rogton jon a kerdes mi az en nem tudok fozni. Szoval barmibe bele kot. Abszolut barmibe.
#9 az idegbetegsegre en is gyanakszom. Bibliaval is probalkoztam mar, peldaul regebben szo volt hogy ha valaki vetkezik akkor Jezus megbocsat nem 7szer hanem 77szer. Na valamelyik nap mondom neki hogy bocsi, o erre semmi bocsanat, megemlitetem neki a 77szeres dolgot erre kiborult hogy en kiforditom a bibliat.
Koszi a peldabeszedeket, kiprobalom!
#10 lehet tuloztam, nehany esetben igaz amit mondasz
#11 hat en sem tudom pontosan miaz. Ez a Neme tSandor fele.
# Na ne! Nem akarom a dilihazban tolteni az utolso eveimet!
Koszi a tanacsokat, valamit probalok osszehozni abbol amiket mondtatok!
Asszony motyóját a ház elé kitenni, zárcsere, és elzavarni otthonról.
Ennél az elmebetegnél csak jobb mostohát szerzel tán.
Ha békességben vagy az új asszonnyal, az a gyerek(ek)nek is jobb, mert azt a mintát viszi tovább az életben.
Ne hagyd magad leugatni mert a fejedre nő! Minél hamarabb kirugni otthonról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!