Van itt olyan aki hit gyülekezetbe járt, de már ott hagyta? és ha igen mi volt az oka?
Figyelt kérdés
2015. máj. 13. 22:07
1/5 anonim válasza:
Szia...én igen..de inkább privátba beszéljünk, ha akarod, mert megjelennek a fanatikus hgy fanok oszt kapok rendesen
2/5 anonim válasza:
Kár, mert engem is érdekelt volna egy ex hit gyülekezetes véleménye. Kívülről nézve ugyanis elég agymosott és idegesítő bagázsnak tűnnek. Párszor kíváncsiságból megpróbáltam végignézni egy ilyen szeánszot, de amikor megláttam az ugráló, ég felé tartott kezű műáhítatos rajongókat, le tudtam volna verni a falról a tévét...
3/5 anonim válasza:
2-esnek
Biztos csak danszoltak. :D
4/5 anonim válasza:
Van az a pont, amikor elgondolkozik az ember azon, hogy igaz lehet-e az a mondat, amiben egyszerre szerepel Jézus, Noé, az UFO-k és a bukott angyalok a genetikai mutációval együtt... De ez csak egy hülyeség a sok közül. Velem ez történt: annyi ostobaságot beszéltek ott, amit már nem bírt bevenni a gyomrom. Ezen túl különösen "kellemes" érzés volt, amikor ilyeneket mondtak nekem: "Ne öltözz tapadós nadrágba, mert túl csinos vagy és kísértésbe viszed a férfiak szemét...", vagy pedig: "Az az aranyszínű matrica a karodon mutatja, hogy a világ elcsábított téged." De még tudnám sorolni: elég sok az olyan tag, aki csak tetteti, hogy mekkora szent, közben meg úgy istenigazából átvág a palánkon. De ha valaki ezeken túl tud lépni/nem fut bele ilyen ínyencségekbe, akkor egy nagyszerű közösségként funkcionál. Nekem sok barátom megmaradt annak ellenére, hogy kerülöm a helyet, mint ördög a szenteltvizet. :D
5/5 anonim válasza:
Nem fognak válaszolni Ex Hitesek, ne is várj ilyet. Meg vannak félemlítve, sakkban vannak tartva. Nagy disznóságok folynak ott a pulpitus mögött, amiről még az odajáró saját hívek sem tudnak és még csak nem is sejtenek. A Net-ről azért beszerezhetsz némi infót. Bartus L. írt korábban egy könyvet "Fesz van" címmel. Vannak a youtube.n titkos felvételek H.Gy. alkalmakról, amiket a TV nem közvetít Vasárnap. Ha sikerül, beszélj az Autonóm gyülekezet alapító tagjaival, mert ők a H.Gy.-ből váltak ki több éve már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!