A keresztények szerint miért bűn a szex? És az önkielégítés is tiltott?
Szeretnék jó keresztény lenni. Sajnos sokat nem tudok a vallásról, ateista családban nőttem fel. Próbálkoztam magamtól megvonni a szexualitást, de egyszerűen nem megy. Talán azért, mert nem értem a miértjét. Tudnátok segíteni?
21/N
Luci, nem vetted figyelembe az emberi méltóság kérdését. Nyilván számodra is vannak olyan dolgok, amelyeket nem tennél meg egy embertársaddal. Mit szólsz a következő videóhoz?
Pedig nem vészes. Van benne egy nem túl gusztusos rész, de elmegy. Inkább az a probléma ezzel a videóval, hogy beteges. Olyan értelemben, hogy abszolút nem egészséges és veszélyes. Ez már nem az élvezetet szolgálja. pl. hogy a nő keze lüktet a másik hasánál, annyira felnyúl neki a fenekén. Amit szintén betegesnek tartok az a kakis szex vagy a durván megkínzós.
Amúgy ha szóba jött a az emberiméltóság, azt hogyan definiáldnád? Ha az mondanám, hogy Jézus a Bibliát olvassa nagy dolog közben, tuti hogy nagyon sokan provokációnak vennék. Pedig semmi rosszat nem mondtam vele.
De ez már deformált lélekre, érzelmekre vall. Degeneráció-visszafejlődés. Ez természet ellenes. Persze , ha valakit sokat vernek, van, hogy hiányzik neki, de ez nem normális.
Az embert lehet programozni, ilyenre és olyanra is. Ahogy mondják, ha sokat hangoztatják a hazugságot, azt elhiszik, már-már igazsággá válik.
Sajnos mind tudatlanul születünk a világra. Ezért vagy elhisszük amit mondanak, vagy tapasztalunk...
Milyen az egészséges lélek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!