Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanui segitenek a...

Jehova tanui segitenek a menekülteknek?

Figyelt kérdés
Keletinél láttam hogy ott álnak a tanuk és várják hogy valaki elvegye az irományukat, közvetlenül a menekültek mellett. Ha már ennyi szabadidejük van, nem lenne hasznosabb ha például segitenének ételt osztani a menekülteknek vagy valami hasonlót, ahelyett hogy ott állnak egész nap és csak néznek.

2015. aug. 27. 14:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
2015. szept. 10. 18:04
 32/41 KZitus ***** válasza:
66%

"Keresztény emberként annak adok enni, aki elérhető közelségben van, és a kezébe adhatom......" - én

"Ja értem, tehát akkor Jehova tanúi azért nem segítenek mert a menekültek nem keresztények. Ez mindent elmond rólatok. Látom hogy sok kérdést tesznek fel a tanuknak, több provokativ de ezek szerint nem alaptalanul." - te

Szomorú, ha a fenti mondatomból ilyen következtetést vontál le. Olyasmit "értesz" bele, ami nincsen benne:-(

2015. szept. 11. 10:49
 33/41 anonim ***** válasza:
Ez van. Zitus vele ne törődj, valószínű még fiatal. Gondolom mindent megtesz mindenki, amit tud, és amit akar meggyőződése szerint. Jah (ve), amúgy minden madzsarszkí, és Zitus is segít, ugyanis, amit az államtól kapnak segélyt, vagy orvosi vizsgálatot, stb. , az minden adófizetőnek a pénzéből van (akkor is, ha nyugdíjas), vagy tőlünk vonják el. Ezt közösen fizetjük. Nem köll senkire se mutogatni, hogy mit csinál, vagy mit nem. Ez jó konteós oldal, lehet elmélkedni: [link]
2015. szept. 12. 19:10
 34/41 Shirayuuki ***** válasza:
79%
Nem segíthetnek! Segíteni csakis szervezetten, segélyszervezetek segítgetnek, azt is előtetes egyeztetés után az illetékes szervekkel. Próbálj csak közel menni hozzájuk pár táska gyümölccsel. Sajnos pár magánszemély ezt tette, előzetes egyeztetés nélkül. Összetaposták őket a migránsok. És tájékoztatásként odamehetsz a tábor tolmácsához pesten, el fogja neked mondani, hogy a menekülteknek igenis van pénzük, mert csak a jómódúak tehették meg azt, hogy elindulnak ilyen hosszú útra. Tájékozódj, kedves kérdező, mielőtt kérdezel és vádaskodsz.
2015. szept. 26. 19:51
 35/41 A kérdező kommentje:

"Próbálj csak közel menni hozzájuk pár táska gyümölccsel. Sajnos pár magánszemély ezt tette, előzetes egyeztetés nélkül. Összetaposták őket a migránsok"

Na persze :)

"a menekülteknek igenis van pénzük, mert csak a jómódúak tehették meg azt, hogy elindulnak ilyen hosszú útra."

Biztosan mindegyik dúsgazdag. Hogy lehetsz ennyire buta? Legtöbbjükön még meleg ruha sincs. Eladták mindenüket hogy el tudjanak indulni. Az összes tanú ilyen észlény mint ti? Az egyik nem segit mert a menekültek nem keresztények, a másik rasszista, a harmadik meg iq szegény.

2015. szept. 27. 16:14
 36/41 Shirayuuki ***** válasza:
Te tiszta hülye vagy. Nem vagyok Tanú, és Pestre jàrpk egyetemre, mellesleg annak a segélyszolgàlatnak voltam egy hétig az önkéntese, akik ételt osztottak. Én elsőkézből adom az infókat, beszèltem velük, nem úgy, mint te.
2015. szept. 27. 19:14
 37/41 A kérdező kommentje:
Ok nem vagy tanu, de még mindig iq szegény. Én a keletinél dolgozom, mindennap láttam a menekülteket. Van akinek még cipője sem volt, mezitláb jött, de biztosan gazdag.
2015. szept. 28. 09:52
 38/41 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Van akinek még cipője sem volt,..."

Nos vannak ilyen hajléktalanok is csak épp azok nem képviselnek több ezres tömeg. Nekik is adhatnának cipőt. Na persze öztük is van olyan aki bizony ha kapna egy kis pénzt azt alkoholra költené. De sok van köztük olyan akinek tényleg igazi segítségre lenne szüksége! S ezek az emberek évekóta itt vannak az országban sőt magyar állampolgárok. Rájuk is gondolhatnának!

2015. szept. 28. 11:51
 39/41 Shirayuuki ***** válasza:
Ezbaz utolsó válaszom kedves iq szegèny kérdező. Igen, van akinek nincs cipője és megkérdezted, hogy miért? Mert mi igen. Önként dobták el,mert azt hitték, ha rájövünk, hogy van pénzük, nem fogjuk őket menekültként kezelni. Vannak köztük ténylegesen segìtségre szorulók, de 1%-a az összesnek. Szal semmit nem ér, ha csak nézel, de nem kérdezel és nem is tudsz semmit. Rettenetes, milyen emberek vannak, de komolyan.
2015. szept. 28. 12:37
 40/41 A kérdező kommentje:

"Ezbaz utolsó válaszom kedves iq szegèny kérdező. Igen, van akinek nincs cipője és megkérdezted, hogy miért? Mert mi igen. Önként dobták el,mert azt hitték, ha rájövünk, hogy van pénzük, nem fogjuk őket menekültként kezelni. Vannak köztük ténylegesen segìtségre szorulók, de 1%-a az összesnek. Szal semmit nem ér, ha csak nézel, de nem kérdezel és nem is tudsz semmit. Rettenetes, milyen emberek vannak, de komolyan."

Tehát akkor a menekültek 99 %-a dusgazdag, sziriában sincs háború, és nem is halt meg eddig 250 ezer ember. Én meg azt nem értem minek mennek ilyen emberek segélyszervezethez segiteni.

Két dolog lehet. Nagyon buta vagy, a másik pedig hogy egyszerüen csak hazudsz.

2015. szept. 28. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!