Jehova tanui segitenek a menekülteknek?
Elképzelhetőnek tartom, hogy sejtszerűen van pár embernél, és , ha nagyon kell, akkor tudják kitől kell kérni. Amit linkeltem elolvastad? Ott írja, hogy ezeket pénzelik, de erre magamtól is rájöttem, jobbnál jobb ruha,amit mi Magyarok nem engedhetünk meg mindnyájan, de te segítsd őket, meg mobil mindnél, gondolom várnak egy jelre, aztán rohamoznak. Nekik nem kell a használtruha, meg egyéb. Amikor az ukrán menekültek jöttek ide, akkor normálisak voltak, keresték a hivatalokat, azért van különbség. Itt egy újabb onnan. A barátságos menekültek egy része: [link]
Persze nem mindenki ilyen, de ezek is közéjük keverednek, és csinálják a feszkót: [link] Olvasd el, aztán láthatod, hogy még sok olyan hülye van, mint én.
Hiszékeny vagy, jóhiszemű, abból indulsz ki, hogy te ilyet nem csinálnál, de vannak rosszszándékú emberek is.
Akik itt válaszoltak azok is tanuk. Egyébként én nem arra voltam kiváncsi hogy 1-1 tanu mit tesz, hanem arra hogy a Jehova Tanui mint egyház mit tesz ezügyben. Ahogy látom semmit mert ők keresztények a menekültek pedig nagyrészt nem. Gondolom akkor ez a primit felfogas jellemőz minden tanura. Érdekes más egyházak és civil szervezetek segitenk, nem nézik kinek mi a vallása.
Tanuk, nem csoda hogy mindenki utál titeket.
A válaszolókból csak néhány tanú.
Te miben segítettél kérdező?
A menekülteknek a Jehova Tanúi egyház miben tudna segíteni? Nem akarnak ők itt maradni, jegyeket megvették, Németország a cél.
"Érdekes más egyházak és civil szervezetek segitenk, nem nézik kinek mi a vallása. "
Inkább nem kommentálom, nézz az orrodnál egy kicsit tovább.
"Tanuk, nem csoda hogy mindenki utál titeket."
Nem mindenki azért, vannak még értelmes emberek, akik nem személyválogatók. De a lényeg, hogy Isten szeressen minket.
Migration aid oldalán fel van tüntetve mire van szükség.
A menekülteknek a Jehova Tanúi egyház miben tudna segíteni?Nem akarnak ők itt maradni, jegyeket megvették, Németország a cél."
Tényleg enhnyire buta vagy? Láthatod hogy nem engedik tovább őket, nincs mit enniük, és kint alszanak az utcán. Jehova tanui emberségből megbuktatok.
"A válaszolókból csak néhány tanú."
KZitus a jol gondolom tanu, aki azért nem akar segiteni mert a menekültek nem kersztények. Ez teljesen ellentétes Jézus tanitásával. Karlowy pedig annyira hülye hogy azt sem tudja mit beszél. Belinkel egy oldalt ami Dél Afrikáról szol, aminek köze nincs a menekültekhez.
"Nem mindenki azért, vannak még értelmes emberek, akik nem személyválogatók "
Tévedsz, értelmes ember nem áll veletek szóba. Szivtelen emberek gyülekezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!