Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha letöltök filmet a netről...

Ha letöltök filmet a netről akkor a pokolba kerülök? Az nem lopás?

Figyelt kérdés
És mikor lesz apokalipszis? (ami tényleg megtörténik)

2015. aug. 24. 09:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

igenis!!!!

azonnal!!!

köszönjük ezt az egy percet is, amit ránkszántál, és megosztottad velünk tudásod ezen részét.

2015. aug. 24. 15:34
 12/21 A kérdező kommentje:
M1 az nem tvcsatorna hnem egy rövidítés mindegy!!
2015. aug. 24. 17:24
 13/21 lilla64 ***** válasza:
Kérdezd meg Jehova Tanuit,ők mindent tudnak.
2015. aug. 24. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Ma is zajlik a vita arról, hogy a szerzői jogok interneten való megkerülése lopás-e, vagy szabadságharc. Mindenesetre ez nem az a kategória, amiről a tízparancsolat szól. Ott arról van szó, hogy valamit elveszel valakitől, akinek az már onnantól nincs meg, mert elvetted tőle. De egy másolat készítése nem azonos az eredeti elvételével.
2015. aug. 24. 21:35
 15/21 Attila_the_hun ***** válasza:

"Nem kerülsz a pokolba, mert Jézus minden bűnödért meghalt."

Tényleg? Nem mondod?!

Ezek szerint no problem, bármit megtehetek, mert egy másik fickó tartja helyettem a hátát.

2015. aug. 27. 19:26
 16/21 anonim ***** válasza:

"köszönjük ezt az egy percet is, amit ránkszántál, és megosztottad velünk tudásod ezen részét."

:( Ok, bocsánat, de a Biblia a mérvadó. Én örülök, ha Igékkel válaszolnak nekem

2015. aug. 28. 15:41
 17/21 anonim ***** válasza:

""Nem kerülsz a pokolba, mert Jézus minden bűnödért meghalt."

Tényleg? Nem mondod?!

Ezek szerint no problem, bármit megtehetek, mert egy másik fickó tartja helyettem a hátát."

Bocs, de azért mert te ezt következteted ki, az nem azt jeleni, h én ezt mondtam. Vagy ha ezt írtam, mutasd meg, hol tettem ezt. Amúgy Pállal szemben is így okoskodtak. Lsd. Róma 6.1 vagy Róma 6.15!!!

Ha kamuból tértél meg, az olyan gondolkozáshoz vezet, mint, mait leírtál. A hitet ellenőrizni kell, Pál is megírta. Látod, gúnyolódás helyett át kellene gondolni a variációkat és talán megismerni a Bibliát, Jézust és a kegyelmet

Gondolod, h belátom a bűnösségem, kegyelemért rogyok Jézus lába elé, újjászületek szellemen és folytatni akarom, amiből megtértem? Hát igen, ez a beteg, emberi gondolkodás... Ja és jobb gondolkodni, mint ítélkezni. Erre is megtanít a Biblia és a szent szellem

2015. aug. 28. 15:47
 18/21 anonim válasza:
Nem lopás miért? nézzük pl az Ncore-t oda csak meghívóval tudsz bejutni ergo vissza is kell töltened amit ott letöltesz így elvitelileg vissza is adod. nem minősül így lopásnak. akkor ha Pl a letöltött dolgokat kiírod és eladod saját haszonra. De ha csak magadnak akkor okéss.
2015. okt. 15. 12:58
 19/21 Attila_the_hun ***** válasza:

"Ja és jobb gondolkodni, mint ítélkezni. Erre is megtanít a Biblia és a szent szellem"

Igen, a Biblia sok mindenre megtanít, kezdve az ószövetségtől, amelyben a létező összes mocskos paráználkodás megtaláltatik. Még véletlenül sem szeretném, hogy a gyerekeim kezébe kerüljön!

2015. okt. 16. 20:49
 20/21 anonim válasza:

Attila_the_hun

Oké érthető de ez nevelés kérdése nem a bibliáé, az csak egy,, Út mutató inkább.

2015. nov. 10. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!