Ha letöltök filmet a netről akkor a pokolba kerülök? Az nem lopás?
igenis!!!!
azonnal!!!
köszönjük ezt az egy percet is, amit ránkszántál, és megosztottad velünk tudásod ezen részét.
"Nem kerülsz a pokolba, mert Jézus minden bűnödért meghalt."
Tényleg? Nem mondod?!
Ezek szerint no problem, bármit megtehetek, mert egy másik fickó tartja helyettem a hátát.
"köszönjük ezt az egy percet is, amit ránkszántál, és megosztottad velünk tudásod ezen részét."
:( Ok, bocsánat, de a Biblia a mérvadó. Én örülök, ha Igékkel válaszolnak nekem
""Nem kerülsz a pokolba, mert Jézus minden bűnödért meghalt."
Tényleg? Nem mondod?!
Ezek szerint no problem, bármit megtehetek, mert egy másik fickó tartja helyettem a hátát."
Bocs, de azért mert te ezt következteted ki, az nem azt jeleni, h én ezt mondtam. Vagy ha ezt írtam, mutasd meg, hol tettem ezt. Amúgy Pállal szemben is így okoskodtak. Lsd. Róma 6.1 vagy Róma 6.15!!!
Ha kamuból tértél meg, az olyan gondolkozáshoz vezet, mint, mait leírtál. A hitet ellenőrizni kell, Pál is megírta. Látod, gúnyolódás helyett át kellene gondolni a variációkat és talán megismerni a Bibliát, Jézust és a kegyelmet
Gondolod, h belátom a bűnösségem, kegyelemért rogyok Jézus lába elé, újjászületek szellemen és folytatni akarom, amiből megtértem? Hát igen, ez a beteg, emberi gondolkodás... Ja és jobb gondolkodni, mint ítélkezni. Erre is megtanít a Biblia és a szent szellem
"Ja és jobb gondolkodni, mint ítélkezni. Erre is megtanít a Biblia és a szent szellem"
Igen, a Biblia sok mindenre megtanít, kezdve az ószövetségtől, amelyben a létező összes mocskos paráználkodás megtaláltatik. Még véletlenül sem szeretném, hogy a gyerekeim kezébe kerüljön!
Attila_the_hun
Oké érthető de ez nevelés kérdése nem a bibliáé, az csak egy,, Út mutató inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!