Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezete csak a pénzről...

Hit Gyülekezete csak a pénzről szól vagy azért van neki egy kicsi leki oldala is?

Figyelt kérdés

A egyik barátomat már rendesen kiforgadták a pénzéből. De ő teljesen oda van értük. Ezért minden vagyonával támogadtja őket. El is vált már a feleségétől és a gyerekeivel sem törődik.

Nekem erről csak a sátán jut az eszembe, aki a jó képében is a rosszon munkálkodik, hogy tönkre tegye az emberi kapcsolatokat és magát az embert!

2010. márc. 10. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

made my day:

"befogattuk Jézust"

2010. márc. 10. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
34%

Vidám vasárnap Sándor atyával,

Találkozhatsz a prófétával...

Tele van a csarnok, Halleluja,

Tele lesz a Sanyi zsebe, Halleluja...

2010. márc. 10. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Megtért szentszellemmel keresztelt hivő vagyok,de nem tartom magam egyetlen szervezet tagjának sem!

Ennek ellenére két évig jártam közéjük,mikor hozzájuk laktam közel,évekig a szabadkeresztényekhez,de bárhová szivesen megyek,ahol újszülött hivőkkel találkozhatom

Amit mondanék csak az,hogy az első hozzászóló nagyon téved,mikor minősiti a hiteseket,mert a tudása elméleti,nem a gyakorlatra alapozott!

Senki nem akarta elvenni a tizedet tőlem,sem elvonni a családomtól,mégkevésbé tanitottak gyűlölni,de még arra sem,hogy ők a legjobbak.

ezzel szemben,a személyes kapcsolatot Istennel hangsúlyozzák,a szeretetet és az elfogadást!

2010. márc. 12. 16:53
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Két éve járunk a Hit gyülibe a férjemmel, én fizetem a tizedet, de senki nem kötelezett rá, a férjem nem fizeti a tizedet, senki nem tette neki szóvá.
2010. márc. 12. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak a pénzről.
2010. márc. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!