Milyen jó keresztény könyvesboltokat ismertek?
Újságos. Ha hiszed, ha nem :D
Viccet félretéve ne a könyvesboltnak add a pénzed, hanem aki rászoruló!
a "Luther" evangélikus konyvkiado honlapja
a boltjuk Budapesten az Ulloi uton van, de sok mas helyen is aruljak a konyveiket, pl. református konyvesboltokban, és rendelhetsz a honlapról
9/16
"A hatodik kerületben az Ó utcában volt egy bolt régebben."
Az az Evangéliumi. Hogy most is ott van-e, nem tudom.
filologosz könyvesbolt XI. ker Vásárhelyi Pál utca,
filologosz.hu
Szia!
Én a goodnews.hu-ról szoktam rendelni, beszerzik, ha valami épp nincs a listájukon; illetve a Harmat kiadó könyveit de csak akciósan a saját honlapjukról, mert nagyon drága.
Mivel nem írtad, hogy melyik városban élsz, így inkább a netet írom, azzal nagy gond nem lehet. Legtöbb kiadónak van saját oldala is, onnan is tudsz rendelni. Netről általában olcsóbb.
Nem tudom, hol elsz pontosan, de Debrecenben van egy egyhazi konyvesbolt + kavezo, a "Karakter 1517" a Nagytemplom hata mogott. Ok a Kalvin, Luther, de mas fuggetlen kiadok konyveit is aruljak, szep ajandektargyakat (es tarsajatekokat is). Tapasztalatom szerint ritka kedves es segitokesz eladokkal. Modern, uvegbol epult bolt, lathatod maga korul a Nagytemplomot, a teologiai akademiat, a parkot stb., ha leulsz kavezni.
Evangelikus alapkonyveket, pl. enekeskonyv is arulnak.
Interneten is lehet toluk vasarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!