A hit ereje győz e az elnyomás ellen? A többi lent.
Véletlen kérdés gomb.. :D na, tehát:
Nem nagyon értem, hogy mire vagy kíváncsi. Én azt hittem eddig, ez azoknak is nyilvánvaló, akik hisznek.
Akit kisemmiznek, bántanak, eltaposnak földi életében, annak nyilván rossz. Ha csak eddig tartott, akkor az elég ciki. De aki szerint van tovább is (ez vagy te is, nem?), annak meg az utána lévő a fontos. Mindenki dönt, hiszi-e avagy sem.
Nos igen, az első válaszolóval egyetértek.
S ez nem ok nélkül történik jelenleg
ebben a Sátán uralta világban ez a gonosz valaki elakarja érni, hogy eltérítse az embereket Isten szeretetétől,
s amíg (s már nem sokáig) ez zajlik addig a Jézus tanításának megtartói, nehezebben élik meg ezt.
S Jézus megmondta, és az első követői sem élték meg másként
Ám lesz változás, csak mindennek rendelt ideje van az ég alatt,
ha kitartunk bebizonyítjuk hogy Sátán hazudik, és nem tud mindenkit eltéríteni a Teremtő szeretetétől, és attól hogy már magáért az életért hálásak legyünk neki
"ki semmizik, bántják, eltapossák, uralkodnak rajta"
Nem akarlak megbántani, de néha gondolkozhatnál az "én"-en kívül is. A világ nem köréd épült. Akik ezt csinálják, az ő szempontjukból ez jó (talán nem a te beszűkült értékrended alapján, de mások talán így adják le frusztráltságukat, nekik is el kell tartani valahogy a családjukat, vagy éppen szeretnek irányítani). A tiédből rossz. Egyébként pedig egy szürke cselekvés.
Vannak helyzetek (például egy ezoterikus gyógyító, aki elhiszi, hogy képes arra, amit mond, de téged csak lehúz, a tudtán vagy a tudtodon kívül), amelyet az egyik ember rosszként, a másik pedig jóként él meg. Tudod mi az elképesztő ebben? Hogy az egyik isteni gondviselésnek véli, a másik pedig ördögi ármánynak ugyanazt. Ez vicces.
"a Jézus tanításának megtartói, nehezebben élik meg ezt.
S Jézus megmondta, és az első követői sem élték meg másként"
itt valójában a galamb a tanúkra gondol, és magukat fényezi.
pedig elég messze állnak tölle, ugyanis Jézus irgalmat kért, és nem áldozatot.
tudjátok, mi a legjobb szemléltetés az irgalomra a tanúk szerint?
az, ha egy anya megszoptatja a csecsemőjét: ez az irgalom szerintük...
az egyik hozzá szóló szerint fényezzük magunkat, ami nem igaz,
csak hogy élvezhesse a lejárató kampányát, kár, hogy nincs benne alázat.
Kedves White Dove és Kedves 31%-os!
Többet civakodtok, mint egy életunt házaspár, de ez a ti dolgotok.
De mi lenne, ha külön kérdéseket tennétek fel egymásnak, és ott civakodnátok?
Mi a fészkes francnak kell mindenki kérdését a hülyeségeitekkel szétoffolni??????
Szia!
Valójában mi az amit megaláznak és uralkodnak rajta?
# 8!
Érdekes igaz, hogy Jézus Krisztust is megalázták, megtaposták, megfeszítették? Ezek szerint az Ő hitében sem volt erő? A megadásban és a nem reagálásban sokkal nagyobb a potenciál, mint az akció-reakció spirálban. A power-kereszténység lufi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!