Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit ír Jelenések 19:1 arról,...

Mit ír Jelenések 19:1 arról, hogy hol lesz a "nagy sokaság"?

Figyelt kérdés
19 Amit ezek után hallottam, olyan volt, mint egy nagy sokaság harsány hangja az égben
2015. júl. 30. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Jelenések 19:1 Ezek után hallottam, mintha nagy sokaság hatalmas hangon szólna a mennyben: "Halleluja, az üdvösség, a dicsőség és a hatalom a mi Istenünké,

A hang a mennyből jött, mintha egy nagy sokaság hangja lett volna, olyan harsány. Persze mondhatná a tagadó, hogy csak olyan, mintha, de tudjuk, hogy emberi lelkek (szellemek) ezrei vannak ott és kérik már az elégtételt. Ott vannak a fehérruhások is, az énekre kiválasztott 144ezer is, akik nem értek asszonyhoz, stb.

2015. júl. 30. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:

(Jelenések 19:1) 19 Amit ezek után hallottam, olyan volt, mint egy nagy sokaság harsány hangja az égben. Ezt mondták: „Dicsérjétek Jahot! A megmentés, a dicsőség és a hatalom a mi Istenünké,

sajnos rosszul olvasod

nem azt mondja hogy a nagy sokaság hangja, hanem hogy olyan volt, mint egy nagy sokaság hangja, nem ugyan az

szomorú hogy némelyek mindenképp versekbe bele akarják magyarázni az égbe menetelt.

Én ugyan nem irigylem senkitől, ha oda akar menni, csak az a sajnálatos, hogy nem mindenkinek adatik meg ez, Isten a Földet az emberekért teremtette, és nem azért hogy innen oda vándoroljanak,

mert ha Ádám nem lázad fel, senki nem menne fel az égbe innen, és eszébe sem jutna ilyen.

az angyalok nagyon sokan vannak ezért aztán az ének hatalmas tömeg hangjaként hallatszik

2015. júl. 30. 18:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Mi a szomorú? Mit akarok belemagyarázni? Egy egyszerő kérdést tettem fel. Ön biztos tanú, ugye? Mi van, már nem azzal kezdődik a mit tanít könyv, hogy miért jó, ha kérdezünk?
2015. júl. 30. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy dologra válaszoljon már, ha kérhetem. Ha az, hogy olyan volt, mint nagy sokaság az égben, nem azt jelenti, hogy a nagysokaság az égben van, akkor ugyanezen érvelés mentén azt, hogy sátán mint egy ordító oroszlán fel alá jár, miért jelenti azt, hogy sátán egy oroszlán? Gondolom, ez már nem belemagyarázás, a kettő között hatalmas különbség van?
2015. júl. 30. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Természetesen a mennyben.

Fehér galamb meg jehovista, amit ő ír egyenlő a nullával mert egy tévtanítást hírdet, és egy hamis bibliát reklámoz.

Jel 7:9

Azután látám, és ímé egy nagy sokaság, a melyet senki meg nem számlálhatott, minden nemzetből és ágazatból, és népből és nyelvből; és a királyiszék előtt és a Bárány előtt állnak vala, fehér ruhákba öltözve, és az ő kezeikben pálmaágak;

Hol van a királyi szék?

A nagy sokaság angyalok lennének mindenféle nemzetségből?

Jel 19:1

És ezek után hallám mintegy nagy sokaságnak nagy szavát az égben, a mely ezt mondja vala: Aleluja! az idvesség és a dicsőség, és a tisztesség és a hatalom az Úré, a mi Istenünké!

2015. júl. 30. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok: fehér szappan, jó tanonchoz illően az egész Bibliát semmibe veszi, de ami ennél is durvább, hogy ugyanígy az adventisták is, akik ezeket a részeket egyszerűen lesöprik, hogy nem szó szerint értendő.
2015. júl. 30. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!