Az Őrtorony Társulat azt tanítja, hogy a 144000 a Jelenések 7:4-ben szó szerint értendő. Mi van ez esetben a Jelenések 7:5-8 szó szerinti értelmezésével?
Figyelt kérdés
4 És hallottam az elpecsételtek számát: száznegyvennégyezer, Izrael fiainak minden törzséből elpecsételve:
5 Júda törzséből tizenkétezer elpecsételt,
Rúben törzséből tizenkétezer,
Gád törzséből tizenkétezer,
6 Áser törzséből tizenkétezer,
Naftali törzséből tizenkétezer,
Manassé törzséből tizenkétezer,
7 Simeon törzséből tizenkétezer,
Lévi törzséből tizenkétezer,
Issakár törzséből tizenkétezer,
8 Zebulon törzséből tizenkétezer,
József törzséből tizenkétezer,
Benjámin törzséből tizenkétezer elpecsételt.
2015. júl. 30. 10:02
1/3 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. :) Bár ismerve az ide irkáló tanúkat úgyis azt mondják, hogy van amit képletesen kell érteni, van amit nem és mikor rákérdezel, hogy ez mitől függ, akkor vagy bemásolnak egy jw.org-ról származó szöveget, vagy pedig mélyen hallgatnak, de mostanában a harmadik verzió a gyakoribb: kőkemény terelő hadműveletbe kezdenek.
2/3 anonim válasza:
Azt fogják majd mondani, hogy te ezt úgysem érted mert a Biblia a kiválasztottaknak adatott és nem minden jöttmentnek.
De azért én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
3/3 anonim válasza:
Ide se fognak úgysenem válaszolni. Aki még nem tiltotta le őket, azoknak viszont lelkesen irogatják a privátot és még a tanításukat tagadó levelekre is azt mondják, hogy "de ügyi kérdéseid vannaaaaaaak"... mert hogy ezt tanítják nekik, hogy előbb dicsérni kell az érdeklődőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!