Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hazudnak jehova tanúi?

Miért hazudnak jehova tanúi?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon is többször leírták már azt, hogy a 2. világháborúban őket azért üldözték, mert keresztények és rajtuk teljesedik be a prófécia, miközben az igazság az, hogy őket SOSEM üldözték Krisztus miatt, a háborúban azért csukták le őket, mert megtagadták a katonai szolgálatot, annak a két ezer jehovista büntetésének semmi köze nem volt Jézus nevéhez, mint ahogy ma láthatjuk a világban, ahogy végzik ki a több százezer embert Krisztus nevéért, mert nem tagadják meg őt és ez miatt fejezik le a nőket, férfiakat, gyerekeket. Krisztus miatt.

Kérdezem az ide író tanukat, hogy szándékos ez a ferdítés, vagy már nekik ezt a hazugságot adta be az őrtorony és jóhiszeműen adják így tovább?

2015. júl. 22. 17:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

na nyúzzátok már őket, ocsmány vallás az övék és mégocsmányabb az őrtorony, de attól még tényleg sokan közülük a hitükést haltak meg

ha már témánál vagyunk a náciknak meg a szovjeteknek is vannak mártírjaik, náciknak pl egy kissrác akit kiküldött az apja szórólapotni, a szélsőbalosok meg halálraverték

attól én még nem leszek se náci se szovjet, hogy ezt elismerem, maradtam demokrata, ugyan így mit sem változtat ha elismerjük ,hogy jehova tanúi között is voltak mártírok, attól még egy téves eszme mártírjai

2015. júl. 24. 17:05
 22/26 anonim ***** válasza:

ez tiszta sor. de a kérdésben benne van: JÉZUS NEVE MIATT... KRISZTUS NEVE MIATT...

nem egy eszméért, nem egy szervezetért, nem russel miatt, nem a vezető testület miatt... nem az adott ország törvénye ellenére végzett "földalatti tevékenység", betiltott kiadványok terjesztése miatt...

2015. júl. 24. 17:44
 23/26 anonim ***** válasza:

És Jézusnak a nevét ki adta vajon? Kinek az akaratából van?

"a legismertebb kiejtés: JAHVE

a legsűrűbben reklámozot kiejtése: Jehova"

Ez sem igaz, de ez nem meglepő, hiszen gátlástalanul hazudsz, mint ebben a kérdésben is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..

"a bibliába szereplő kiejtése: azzá válok, amivé akarok."

Ez a JELENTÉSE!

"amit írtál, az pont fordítva van: aki Jézusról tanúskodik, az az Atyáról is tanúskodik. ezért van aza bibliában, hogy akinél nincs a fiú, annál az atya sincs, és nem az, hogy akinél nincs az atya, annála fiú sincs..."

Jézus ALÁZATOSAN visszautalt Atyjára, Jehovára, mindig rá hivatkozott, mint végső tekintélyre. Jehovát mutatta be nekünk minden korábbinál alaposabban. Így mondhatja Isten Szava, hogy aki nem fogadja el Krisztust, a Jézust, (vagy éppen hazudozik róla, mint a háromságimádók) abban nincs meg az Isten szeretete sem. De bibliai tény, hogy NEM JÉZUSSAL kezdődik a történet, sőt, nem is Jézussal végződik, még akkor sem, ha rendkívül fontos szerepet adott neki Jehova, vagy tagadod?

2015. júl. 24. 21:34
 24/26 anonim ***** válasza:

azt csak szeretnéd, hogy tagadjam. tagadod?

ez milyen szöveg már, nem gondolod, hogy kicsit agresszív vagy, mit szedsz, ami ilyenné tesz? vagy itt adod le a munkahelyi stresszt? a kissebségi komplexusodat éled itt ki? nem tudok válaszolni a kérdéseidre, mert olyan stílusban teszed azt, ami nem ad lehetőséget arra, hogy válaszoljak, ugyanis, mint tudod, az igazság magvait békés körülmények között vetik. nos, te minden vagy, csak békés nem.

nem békeszerzőnek kéne lennünk, tesó,

nem a közösre kéne öszpontosítanunk?

nem beszélgetnünk kellene, mintsem kardoznunk az igazsággal?

én letettem a kardot...

szúrj, ha akarsz, megteheted, nem védekezem...

kíváncsi vagyok, hova szúrsz.

gyerünk, célozz a szívemre, de vigyázz, mert ott van benne Jézus.

miként a tiedben is, tesó.

2015. júl. 24. 21:46
 25/26 anonim ***** válasza:

Tehát most is a primitív személyeskedés jön??? Látom más érved nem maradat arra az tényre, hogy folyamatosan hazudozol rólunk? Bocsi, de hiteltelen az is, hogy ezt a ténymegállapítást "agressziónak" ferdíted.

Én már sokszor próbáltam veled "beszélni", de te a legtöbb válaszodban csak mocskolsz és becsmérelsz bennünket, hazudozol rólunk. Még a Biblia szerint sem mindenkivel lehet békében lenni. Ha rajtunk áll, csak akkor. Márpedig nem rajtam múlik.

2015. júl. 25. 21:55
 26/26 anonim ***** válasza:

"ez tiszta sor. de a kérdésben benne van: JÉZUS NEVE MIATT... KRISZTUS NEVE MIATT...

nem egy eszméért, nem egy szervezetért, nem russel miatt, nem a vezető testület miatt... nem az adott ország törvénye ellenére végzett "földalatti tevékenység", betiltott kiadványok terjesztése miatt..."

Hanem Jézus nevének mantrázása miatt, igaz? Szerinted ezt jelenti "Jézus neve miatt" üldöztetve lenni?

Vajon az esőszázadi keresztényeket miért üldözték? Nem azért, mert úgy éltek, ahogyan azt Jézus tanította? Nem azért, mert azt hirdették és tanították, amit Jézus tanított nekik? Akkor meg is van a kérdésre a válasz, ezt jelenti Jézus neve miatt üldöztetve lenni.

,,mert a betű megöl, a Szellem pedig megelevenít" (2Kor 3:6).

2015. júl. 26. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!