Te szimptizálsz a J. T tanításaival, semleges vagy, vagy pedig ellenzed a tanításaikat?
Meg tudjuk ezt válaszolni?
Persze senkinek sem kötelező válaszolni, de azért szerintem nem árt tudni, hogy kb hány ember pro,kontra, vagy semleges.
Én magam kontra vagyok.
De ezt csak azért írtam le mert nem szeretném kivonni magam én se a kérdés alol.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
bocsi kedves kérdező
r.sentinel nevű felhasználó
" ami a Bibliat mint benne letezo irast illeti nagyon informaltak," - most vagy ez az igaz,
vagy ez: " de ha mar tagasabb temakent probalunk beszelni mindazt ami a Biblia megjeleneset es az irasok konkret mondanivalojat vagy osszefuggeset vesszuk alapul akkor akarcsak mas kereszteny vallasok tavol vannak a valosagtol."
Mert a kettő ellentmond egymásnak.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
Eddig 7-en válaszoltuk meg ezt a kérdést.
2-PRO
1-SEMLEGES
4-KONTRA
Remélem még lesznek válaszok.
Mégegyszer köszönöm!
Elnézést tévedtem! :D
Úgy látom, hogy;
1-PRO
1-PRO és SEMLEGES (r-sentinel)
1-SEMLEGES
3-KONTRA
Semleges álláspont, Jehova Tanúi egy a sok keresztény felekezet közül egy meghatározott teológiai értelmezéssel, istenképpel.
A tagjaik akikkel találkoztam és akiket ismerek szimpatikusak és kedvesek. E téren a mormonokhoz tudnám őket hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!