A zsidó vallású emberek nem kedvelik a magyarokat?
szia
Nem? miért gondolod így?
Nekem nincsen ilyen tpasztalatom, pedig dolgoztam együtt zsidó emberekkel.
a zsidó vallású emberek is magyarok és annak is vallják magukat
amikor a szélsőjobb valakit "antimagyarnak" nyilvánít az kb annyit jelent ,hogy olyan ember aki mer ellenük valamit mondani, pl Horthy-t negatív történelmi személyiségnek tartja
A zsidó nép az egyetlen mely kreált egy szót arra, hogy ha valaki nemtetszését fejezné ki velük szemben, majd ezt a szót erős negatív jelentéssen ruházták fel. Nincs még egy nemzet a Földön melynek lenne szava arra, hogyha ellenszenvesnek tartja egy másik népcsoport.
És mi is ez a szó? Gondolom mindenki ismeri, a csapból is ez folyik: antiszemita.
A kérdésre válaszolva: Gondolom embere válogatja. Bár mivel ők szükségesnek tartották egy szó megalkotását a saját védelmükben, ebből az jöhet le, hogy őket elég sokan nem szeretik, szal ők sem szeretnek túl sok gójt...
"A magyar nép az egyetlen mely kreált egy szót arra, hogy ha valaki nemtetszését fejezné ki velük szemben, majd ezt a szót erős negatív jelentéssen ruházták fel."
Hadd találgassak, a "magyargyűlölő" szóra gondolsz?
"A magyar nép az egyetlen mely kreált egy szót arra, hogy ha valaki nemtetszését fejezné ki velük szemben, majd ezt a szót erős negatív jelentéssen ruházták fel.""
- Ezt az idézetet honnan sikerült előszedni, mert hogy én nem ezt írtam, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!