Izraelben hogyan fogadják a magyarokat? Aki járt ott mit tapasztalt? Kedvesek?
Ha van pénzed, és fizetsz nekik, akkor kedvesek.
Ha nincs akkor nem
Ha nem vagy zsidó, és nincs pénzed, nem fognak szépen nézni rád, sőt!
Amíg letudnak húzni egy gójt, addig minden okés.
Az elozo szovegek egyszeruen baromsagok.
Az enberek altalaban kedvesek a turistakkal, epp ugy, ahogy mindenutt a vilagon. En gyakran vagyok ott a munkam miatt. Beszelem a nyalvet es helyes emberekkel talalkozom.
Velem iszonyú kedvesek voltak. Hallás után megpróbáltam pár kifejezést felszedni (pl napszak szerinti köszönések), két tőmondattól a nyakamba ugrott mindenki, hogy milyen ügyes vagyok.
Nagyon kedvesek, nyitottak, pozitívak ott az emberek.
A drúzok falvait is érdemes meglátogatni, szintén egy nagyon kedves népcsoport!
Jó reggelt = Bóker tov
Jó estét = Erev tov
Sálom-al mindig lehet köszönni.
Nekem is csupa jó emlékem van arról a három hétről, amit ott töltöttünk.
A kutya sem törődik a vallásoddal, egyébként Jeruzsálemben a három monoteista vallás aránylag jól megfér egymással.
Tel-Avivban és Jaffában is voltunk, mindenhol kedvesen fogadtak, holott nem azzal tűntünk ki, hogy sok a pénzünk.
Kár a vallást és a politikát belekeverni az utazásokba, hiszen akkor csak olyan helyekre mehetnénk, ahol pontosan azt a vallást vagy nem-vallást követik, mint mi. Jócskán leszűkülnének a lehetőségeink...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!