Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Izraelben hogyan fogadják a...

Izraelben hogyan fogadják a magyarokat? Aki járt ott mit tapasztalt? Kedvesek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 6. 08:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nyaralni mennél vagy élni? Ha gondolod írjál privit,akkor mesélek. :)
2014. máj. 13. 18:44
 12/12 anonim válasza:

[link]

Itt teljes tisztelettel nézik az izraeliek a magyarokat es a magyar kultúrát érdeklődéssel nézik, ezek keresztények nem zsidok, így az egész hülyeség arról hogy zsidok vagy izraeliek nem szeretik a nem zsidókat bemehet a kukába.

Voltam ott látogatásra es mondhatom elég sok magyar van egy vásárban bementünk es az eladó hallotta hogy magyarul beszélgettünk es nagyon megőrült neki es beszélt velünk magyarul fel órára es mondta hogy mennyire örül hogy találkozik más magyarral.

Egy helyen ahol voltunk egy barátnal a szomszédja arabok es testvéreim es barátunk gyerekei es az arabok gyerekei együtt játszottak, nincs utálat bárki iránt.

Nagyon nyitottak barátságosak es pozitívak.

A testveremnek volt születésnapja es enekeltunk neki es egy utca de pró odament es elkezdett énekelni boldog születésnapot es meg áldani a születes napjára én meg néztem hogy ez máshol nem történne.

Én ajánlom hogy látogassál el, nagyon fogod élvezni.

2014. okt. 26. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!