Tapasztalt Avon (vagy Oriflame) tanácsadók! Érdemes manapság "Avonozni"? Megéri foglalkozni vele?
igen, több mint 8 éve vagyok koordinátor, több mint 100 tanácsadónőm van és jelenleg 6 koordinátor munkáját segítem, akiket sikeresen indítottam... Mindenki elégedett a csapatomban, van aki (velem együtt) pénzt keres, van aki tanácsadónőként csak magának rendel és van aki sok sok vevőt szolgál ki, így a saját illetve családja rendelése már ingyen van!!! Igen! Én az avonos keresetemmel nyugodtan vagyok itthon a 15 hónapos gyerekemmel, mert Avonozni Klaassz!
Semmit sem nehéz, semmi sem lehetetlen, aki akar az tud is,csak egy jó vezető kell aki segít is ehhez!!! Én ilyen vagyok!
Szia!:) Én is tanácsadónő vagyok, azaz most próbálkozom a koordinátorsággal, és szerintem attól függ, mit szeretnél belőle kihozni. Iszonyatosan idegesít, hogy így meg úgy ócsárolják az Avont, mert hát abból nem lehet megélni.. Egyrészt, ez tőled függ, ha felfejlődsz olyan szintre, akkor akár odáig is juthatsz, másrészt meg könyörgöm mit várnak attól, hogy gyakorlatilag annyi a dolga az embernek, hogy beajánlja a katalógust, megnézegeti pár emberrel, felveszi a rendelést, neten megrendeli, majd átveszi, és odaadja mindenkinek.. Tehát csak azt mondom, hogy ez egy bármilyen munka/tanulmány mellé elég jó kis kiegészítő tud lenni, de ennyi munkáért ez is tökéletes, és ha persze többet szeretnél keresni, többet is kell vele foglalkozni:)
Szerintem már azért megéri, hogy néha-néha magadnak rendelhess valamit kényelmesen és olcsóbban, esetleg valakinek ajándékba. Az meg plusz jó, ha odaadod valakinek, hogy vigye be suliba/munkahelyre és hátha rákapnak;)
Belépési díj nincs, minimum rendelés nincs, kedvezmények és különleges ajánlatok vannak, szerintem megéri kipróbálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!