Kezdoknek milyen szemhejtust ajaltok? [avon, oriflame]
ezek kozul melyikkel erdemes foglalkozni?melyikkel konnyu dolgozni/tanulni?
Én kb 4 éve használok szemhéjtust, az enyém az első Mis Sporty volt, a doboza olyan volt, mint az első link. Azóta már nem lehet kapni, na de lényegében azzal először nekem nem volt könnyű, nem tudtam eleinte szép vonalat húzni.
A 2. nem tudom milyen lehet, de én nem választanám, lehet jó, de nem helyettesíti a szemhéjtust.
A 3. szerintem a legjobb kezdésnek, hiszen fogásra olyan, mint egy szemceruza, de és szép vonalat lehet húzni vele.
Az oriflame veryme nagyon-nagyon jó. Elég tartós, ami nálam nagy szó, mert az én szememről egyébként szinte minden lejön, főleg, hogy a szemhéjam kicsit hozzáér a szemöldököm alatti részhez, de a veryme-s tus kibírja.
Mondjuk nem tudom, kezdőknek jó-e. Igaz, nekem ezzel sikerült először normálisan megcsinálni, de előtte is sokat próbálkoztam mással. Mindenesetre ha megtanultad kifesteni magad, érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!