Keresztényként élhetek-e házas életet, a feleségem menstruációja alatt, vagy ez bűn?
S ha ezt tettem, akkor halálos bűn állapotában vagyok-e?
Van-e különbség ennek megítélésében esetleg a klf. keresztény egyházak, felekezetek között?
Kedves Roland, Isten a házasságot férfinak és nőnek adta, ez már a Biblia elején kiderül, nem kellett ehhez a zsidóknak adott hatszáz parancs, így nem kell belekeverni. Ugyanakkor ha engem taszít a havi alatti közösülés, mert taszít és nem is művelem, ezért az már bűn lenne, ha rám lenne kényszerítve.
De akinek belefér, mint Pálnak a bálvány áldozati hús evés, vagy egyszerűen a hús evés, az teheti, de nem botránloztathat meg másokat, ez viszont már Újszövetségi parancs, mert nem fér bele a szeretet törvényébe.
Hatalmas bŰŰŰŰűűűnt követtél el, Lucifer ott fogja sütögetni a golyóidat a tisztítótűzben egy jó darabig ezért!!!
De viccet félre téve...:
Akár bűn, akár nem, egy biztos: QRVÁRA GUSZTUSTALAN ILYENKOR MINDEN NŐ! Be nem tenném az fix!
De ha neked jólesett, akkor nincs gond!
Konnyesre rohogtem magam ezen a topicon, pedig no vagyok.
A vallas kitermeli ezt a sok hulyen gondolkodo embert.en ezert is vagyok ateista. es ha jolesett kerdezo (vagy jol fog esni) akkor ne felj nem fogsz elkarhozni emiatt;-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!