Keresztényként hisztek a földönkivüliekben?
1977. május 25. -én jelent meg az első Csillagok háborúja (Star Wars) epizód.
Ma napig lehet élvezni és mai napig sokan nem látnak olyan technikákat, mint abban a kitalált filmben.
Ma már mire vagyunk képesek, ha egyeseknek még a pénzben sincs korlát?
Egyébként a bukott angyalok, démonok, nephilimek semmivel sem bizonyítottabbak. (az utóbbin csak nevetek).
Én nem zárok semmit és nem ellenségként vagy kísérleti patkányként kezelek másokat.
Luci
Igen vannak még hasonló filmek, Ürodüsszeia, Metropolis, (vagy 100 évvel ezelőttről), melyek előrevetítettek sokmindent technikai,illetőleg társadalmi téren, aztán a Star Trek sorozat( az Űrszekerek néven talán), melyben a mobiltelefon is megjelenik, a nevét nem tudom ( ezt váltották le későbbi szériákban a bros szerű kommunikátorra. Ám engem főleg az érdekel, hogy egyes istentiszeleteken, főleg a haladóbb szellemiségű szabadkeresztény gyülekezetekben esik e szó erről a témáról, vagy még mindig csak több ezer éves témákat boncolgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!