Mit gondoltok az egyetemi kolikról keresztényként?
Hogy szűz maradj, csak anált vállalj.
A keresztény kérdez keresztény szektás kérdésekkel egyébként az az illendő ha a szekta saját oldalán kérdezgetsz, nem itt.
jézusom ... figyelj, mondom a megoldást:
Menj koleszba, és amit így megspórolsz különbözetet az albérlethez képest, azt fordítsd pszichológusra, mert nagy gondok vannak ott, ahogy látom. És annyira bűn ronda volt mindkét csaj h visszautasítottad? Ne viccelj már, elárulom, még fiú is fel fogja magát ajánlani, és azt se biztos, hogy el kéne utasítani, hidd el, a melegek sokkal jobban csinálják (én ugyan heteró vagyok, de tapasztalat). Úgyh sztem kizárod magad egy vagon élményből ...De végül is mindenki úgy kújja el az életét ahogy tudja, ez is igaz.
Van keresztény kollégium is, vagy nem olyanba vettek
föl?
Az a baj, hogy titeket vallásosakat túl a széltől is elzárva nevelnek, így nem vagytok felvértezve a világban lévő f*.*szságok ellen...
A kolis csajok miatt meg ne aggódj, látod, hogy albérletesként is betaláltak :D
Ha jól gondolom már nem vagy kisgyerek.
Attól mert mások bulinak használják a tovább tanulást,neked egyáltalán semmiben nem kell részt venned ami nem tetszik.
Esetleg próbáld meg ,tegyétek el a megspórolt pénzt és ha nem tetszik akkor még kereshetsz szoba bérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!