Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet-e bálványnak tekinteni...

Lehet-e bálványnak tekinteni a "JW. Org"-ot?

Figyelt kérdés

A tegnap értünk haza egy Erdélyi kirándulásból és útközben láttam Marosvásárhelyen, Kolozsváron és Maros Tordán is a nagy JW.ORG-os plakátot a királyság terem előtt.

A Maros Tordai királyságterem sztem új épűlet lehet, mert egy modern laposfedelű hosszú épületről van szó, még csak nem is hasonlít egy templomhoz hanem inkább valami csarnokhoz. Kár hogy nem fotóztam le de menet közben láttam és nem akartam megállítani az autót a forgalomba.

Ha ők élítélik a katolikus templomokon a keresztet, vagy akármilyen más templomon imaházon a keresztet akkor miért teszik ugyan azt?

Nekem úgy tűnik, hogy ez bálványozás, vagy nem?

Tanúk nektek mi a véleményetek?

2015. júl. 1. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A nyolcas válasz mutatja, hogy mi mindent le lehet nyomni az emberek torkán, ha kellőképpen meg vannak már vezetve.

Minden egyháznak van már honlapja, de a jehovistán kívül még egynél sem láttam, hogy Jézus helyett azt hirdették volna. A mi gyülinknek is van weboldala, mégsem hordjuk kitűzve magunkra.

2015. júl. 2. 07:09
 12/15 anonim ***** válasza:

tudjátok-e, miről beszél a jelenések könyve, amikor az élet vizéről beszél? ó, kis tudatlanok... hát a jw.org-rol. onnan folynak ugyanis az élet vizei... ha nem hiszitek, kérdezzétek meg bármelyik tanút, én ezt konkrétan kzitustól olvastam... úgyhogy a jw.orgnak van bibliai alapja.... nem tudtátok? hát igen, ahogy a tanúk mondják, a bibliát mindeki olvashatja, de csak az alázatosak értik meg.

(irónia)

2015. júl. 2. 07:48
 13/15 anonim ***** válasza:
ja, az a kép megvan, hogy egy sátortetős királyságterem tetőszerkezetén dolgozó csoprt leveszi az összes munkavédelmi felszerelését (miközben a tetőlécekbe kapaszkodnak) és a szerszámaikból, meg a munkavédelmi eszközeikből kirakják a jw. org-ot? mindezt daruról fényképezik, és POSZTOLJÁK? ennyi... a jw.org felülírja a biztonságot, és az élet védelmét is, ergo a józan észt.reklám mindenek előtt.
2015. júl. 2. 07:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem bálványozás, csupán egy olyan weboldal hirdetése, ami a Bibliával és Istennel kapcsolatos. Nem imádjuk a weboldalunkat, csak felhívjuk rá az emberek figyelmét, amiből semmi anyagi hasznunk nincs, de ha már 1 embernek is felkelti az érdeklődését a Biblia és Isten iránt, már megérte az a 'plakát'.
2015. júl. 11. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
hogy mivel kapcsolatos az az oldal???? bibliával? Istennel? én inkább azt látom, hogy 98%-ban a szervezetetekkel. ezt figyeltem meg már máshol is: Jehova= a szervezet. nagggggyon dúúúúrva.
2015. júl. 11. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!