Lehet-e bálványnak tekinteni a "JW. Org"-ot?
A tegnap értünk haza egy Erdélyi kirándulásból és útközben láttam Marosvásárhelyen, Kolozsváron és Maros Tordán is a nagy JW.ORG-os plakátot a királyság terem előtt.
A Maros Tordai királyságterem sztem új épűlet lehet, mert egy modern laposfedelű hosszú épületről van szó, még csak nem is hasonlít egy templomhoz hanem inkább valami csarnokhoz. Kár hogy nem fotóztam le de menet közben láttam és nem akartam megállítani az autót a forgalomba.
Ha ők élítélik a katolikus templomokon a keresztet, vagy akármilyen más templomon imaházon a keresztet akkor miért teszik ugyan azt?
Nekem úgy tűnik, hogy ez bálványozás, vagy nem?
Tanúk nektek mi a véleményetek?
A nyolcas válasz mutatja, hogy mi mindent le lehet nyomni az emberek torkán, ha kellőképpen meg vannak már vezetve.
Minden egyháznak van már honlapja, de a jehovistán kívül még egynél sem láttam, hogy Jézus helyett azt hirdették volna. A mi gyülinknek is van weboldala, mégsem hordjuk kitűzve magunkra.
tudjátok-e, miről beszél a jelenések könyve, amikor az élet vizéről beszél? ó, kis tudatlanok... hát a jw.org-rol. onnan folynak ugyanis az élet vizei... ha nem hiszitek, kérdezzétek meg bármelyik tanút, én ezt konkrétan kzitustól olvastam... úgyhogy a jw.orgnak van bibliai alapja.... nem tudtátok? hát igen, ahogy a tanúk mondják, a bibliát mindeki olvashatja, de csak az alázatosak értik meg.
(irónia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!