Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az agykontroll az "maga a...

Az agykontroll az "maga a Sátán műve"?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

Minap akadtam eme kérdésre és érdekes dolgot vettem észre. Nem vagyok hívő úgyhogy valaki elmagyarázná, hogy miért bűnös dolog?

2010. márc. 2. 20:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

Én katolikus általános iskolába jártam. 8 évig minden napom rémálom volt. Kiközösítettek, mert duci voltam, még a tanárok is csúfoltak. Nekem egy álszent és elvakult köcsög katolius ne mondja meg, mit tegyek.

Amúgy a Biblia sem az a Biblia, amit eredetileg lejegyeztek. Át lett írva a katolicizmus szájíze szerint.

Az Agykontrollt sikeresen alkalmazom több éve. Hálás vagyok érte Dr. Domján Lászlónak.

24/L

2010. máj. 4. 11:25
 22/28 anonim válasza:
100%

LOL. amúgy milyen vicces, h mindig azoknak a legnagyobb a szája, akik sz*rt sem tudnak az egészről :DD

amúgy a kérdezőnek: 14 éves koromban végeztem el a tanfolyamot (most 24 vagyok), azóta használom és fejlesztem, és mondhatom, h boldogabb az életem sokkal, de még a környezetemé is :) nagyon sok hívő barátom is elvégezte, és használja a mai napig. ja, és nem szállta meg őket a sátán sem ;) kérdem én, sátáni dolog az, ha gyógyítasz beteg embereket? ha jobbá akarod tenni a világot és esetleg sikerül segítened másokon v magadon? csak rajtad áll, h ezt a tudományt mire használod-mindent lehet jóra v rosszra használni. mellesleg a tanfolyamon elhangzott ez is: "képességeidet nem használhatod arra, h embertársadnak árts. ha mégis ezt tennéd, nem leszel képes ezeken a szinteken működni"

sőt, ha már itt tartunk, vizualizáció közben Jézust kellett elképzelnünk, és kitárni neki a szívünket. Domján Laci is vallásos ember, így elég sokat volt szó Istenről. Hát kívánok Neked minden jót, és azt, h helyesen dönts! :)

ha bármi kérdésed volna, nyugodtan keress meg!

2010. máj. 4. 13:49
 23/28 anonim válasza:
100%

ott a pont az előzőnél. csak hallottatok az agykontrollrol és már nagyon okosak vagytok! És maga az agykontroll megfér a vallás mellett, segíti azt. Írodott egy könyv is erről, ja és CD is megjelent. Mi ez a Sátános duma?:DD ez szánalmas. az agykontrollal csak feltérképezed az eldugott részeket az agyadban..betekintést nyersz valódi tudatodba. mivel az ember az agya kapacitásának a 2%át használja!!! ha ellazulsz, nagyobb betekintést nyersz az énedbe, a tudattalan világodba, ott rejtőzik minden kincs:) onnan jönnek elő a régi emlékek, az agykontorllal csak segíted előhozni. magában a megfogalmazásban is bennevean, hogy jobban kitudjuk használni istenadta lehetőségeinket, és az agykontroll nem mágia, csupán segítőeszköz.

ja és a másik, okoskák, hogy az agykontrollal nem tudsz a másiknak ártani!! ez egy nagyon fontos szempont. hiszen ha negatív energiákat, gondolatokat küldesz az illetőnek, ami az ő agyának nem befogadható tudat alatt, tehát nem tetszik neki, azt minek is fogadná be? :)

2010. máj. 9. 21:33
 24/28 anonim ***** válasza:

Agykontrol? Satan?

Fenet.

MAr elnezest, de ez sajnos azon egyszeru dogmatikus demagogia, ami arra utal, hogy DEMMI NEM SZARMAZHAT AZ EMBERTOL.

kis logika: Minden, ami jo, csak istentol szarmazhat, akar kozvetve (szeretet, szentek) vagy kozvetlenul (csodak, stb.)

Minden, ami nem istentol szarmazik, az a satan muve. (lsd. agykontrol, betegsegek, kisertesek, stb).

Nah. Mivel az agykontrol nem Isten fele fordit (bar az, ha az ember tokeletes lelke, ertelme szelleme fele fordit valakit barmi, az nem biztos, hogy nem istentol szarmazik. ) igy csak a satan marad meg mint lehetoseg.

Ezzel egyetlen egy baj van. Az, ha valami jo, es pozitiv, az nem lehet isten muve? ( igen, politeista vagyok)

Erdekel? Csinald. Demonok, rossz szellemek stb. Nincsenek. Gonoszsag es gonosz van.

2010. máj. 16. 22:19
 25/28 anonim ***** válasza:

Csak egy apró gondolat: attól, hogy hárman látják az ördögöt, még lehetnek ők jól hipnotizálható skizoidok is, sőt! :) Csak a tudományban van okunk bízni (és ezzel nem mondom azt, hogy ne lenne szép és hasznos ok nélkül is bízni a Jóban!), és tudományosabb "üzemmódban" gondolkodva világos lehet mindenki előtt, hogy nem biztos, hogy a radikálisabb állítások megfogalmazói mindig épelméjűek :) Nem bántásképpen, mert igazán alig találkozni valódi épelméjű emberrel. Elég, ha a nehezen megalapozható "igazukat" bizonygató elvetemültekre gondolunk akármelyik oldalon.

A helyes hitvallás nem csökkentheti a megismerés szabadságát. Ne a bűntudat erősítésére koncentráljunk már! Annyi betegség születik csak ebből a vétekből egy élethossz alatt, hogy sokan el se hinnék!

Keress és találsz. Kérj és adatik. Mit nem lehet ezen érteni? Elméletben tudni elsőre hihető "igazságokat" kicsit kevés. El kell követned sok-sok hibát. Van ki vigyázzon rád, míg nem az önzés hajt. Kérj, aztán keresd az igazságot, még akkor is, ha már nagyon sokszor "megtaláltad"... Ez a jó alapállás szerintem.

2010. máj. 23. 11:53
 26/28 anonim válasza:

[link]

ajánlom figyelmedbe a következő oldalt

ne foglalkozz az antikrisztusokkal, sok van belőlük....

2010. okt. 6. 17:14
 27/28 anonim válasza:

Az alapoktól indulva: Megszülettünk a Földre, emberi testben, benne lélekkel. Nem tudjuk, hogy kezdődött ez az egész harmonikus rendszer, az élet itt a Földön, de most megadatott nekünk az az ajándék, hogy részt vehetünk benne. A tudósok szerint ősrobbanásból keletkezett, a kereszténység szerint Isten teremtette meg. Kinek melyik verzió tetszik, abban hisz. És itt máris kibukik a szög a zsákból: Hinni. Ha hiszünk valamiben, nem kételkedünk benne, teljesen megbízunk benne, bármiről is legyen szó. A hit nagyon erős lelki erő. amíg él bennünk a hit, a hit hajója az élet erős sodrású folyójában biztosít haladást. Aki pedig hitét veszti, legyengül, megfullad.

Vannak dolgok, amiket megtapasztalhatunk, vannak, amiket nem. Példa: Ha nem tudjuk, hogy oltsuk a szomjunkat, és azt a tanácsot kapjuk, hogy igyunk egy pohár vizet, ezt kipróbálva megtapasztalhatjuk, hogy tényleg működik a víz a szomjoltásra. Most már tudjuk, hogy mi a válasz a szomjúságra. Ha azt mondják nekünk, hogy együnk rá száraz kenyeret, kipróbáljuk és még szomjasabbak leszünk tőle, így megtapasztaljuk, hogy a szomjúság oltására nem a száraz kenyér való.

De mi az amit nem tudunk így megtapasztalni? Például ha azt mondják nekünk, hogy a telített zsírsavak rákot okoznak. Egyáltalán mi az a telített zsírsav? Valaki látta már? Az ilyen dolgokban csak a hitünkre támaszkodhatunk, vagy elhisszük az állítást, vagy nem. Az agyunk nem szereti, ha valamire nem kap választ, így jön a hit, hogy eldöntse a kérdést. És ugyanez a helyzet a teremtés elmélettel is: Nem tudjuk megtapasztalni, mi volt régen, így hinnünk kell valamelyik változatban, ha a kérdésre választ akarunk.

Ha elfogultan hiszünk valamiben, akkor egy verziót kiemelünk a lehetőségek közül, és abba mélységes hitet vetünk, míg minden más verziót kizárunk a lehetőségek közül. Ez lehet jó és rossz is: jó, mert amit pártolunk, ahhoz hűek vagyunk és a végtelenségig megvagyunk győződve róla hogy az úgy van, de a rossz oldala ennek az, hogy szándékosan leszűkítjük a látókörünket és még csak esélyt sem adunk arra hogy mást is meghallgassunk, átfuttassunk az agyunkban.

Én egyébként nem vagyok elfogult típus. Ha valamivel kapcsolatban nincsen kézzel fogható tapasztalatom, vagy biztos információm, akkor nem fogom váltig azt állítani hogy az bizony úgy van, hanem meghallgatok más elképzeléseket is, és levonom a következtetést magamnak, hogy számomra melyik elképzelésből mi elfogadható. Keresztény vagyok, hiszem, hogy Isten teremtette a világot, és Istenfélő vagyok, de emellett a keleti életmód, a Buddhizmus vallásából és a jógából is számos tanítást alkalmazok. Ami tetszik, befogadom és megtartom, ami nem, az mehet tovább.

Visszatérve az elejére, megszülettünk ide az életbe, nem tudjuk hogy keletkezett, de azt tudjuk, hogy most itt vagyunk, valameddig. Amit megint csak nem tudhatunk tapasztalati alapon, az az, hogy mi lesz, ha egyszer eltávozunk az életből. Ha az ember megéli a tízen éves kort, akkorra már megérik annyira, hogy az élet rendjéről is akadjon pár gondolata. Mély nyomot hagy bennünk, amit gyermek- korban a környezetünktől, a szüleinktől tanulunk. De egyszer önállóvá válunk, és akkor lehetőségünk nyílik arra, hogy saját képet alkossunk a világról, nem úgy, ahogy hallottuk, hanem ahogy mi látjuk. Tehát nézeteink bármikor változhatnak,attól függően, hogy mit fogadunk be a hitünkbe, mit távolítunk el belőle és mit tartunk távol tőle.

Az életben vannak jó, semleges és rossz dolgok, erők, vagy ahogy tetszik. De mi határozza meg hogy mi hova tartozik? Mindig az adott tárgy vagy alany reakciója. Ha a számítógép operációs rendszerét időnként újratelepítjük, gyorsabban működő op. rendszert tapasztalhatunk, tehát levonhatjuk a következtetést, hogy ez jót tesz a rendszernek. Viszont ha vírusokkal árasztjuk el a számítógépet, lehet másnap már be se fog nekünk kapcsolódni, tehát ez rossz dolog a számítógépnek. Ugyanígy az emberek: ha valakinek bókolunk, mosolyogni fog, örömmel tölti el a kedvességünk, ha viszont hozzávágunk egy fél téglát, valószínűleg megharagszik durvaságunk miatt és inkább kerülni fog minket.

De kiből lesznek akkor a rossz emberek?

A jó embereket a jóságra a belülről fakadó jóérzés, illetve a túlvilág gondolata motiválja a jóságra, jámborságra. Valaki csupán azért jó, mert lelkiismeret furdalása van, ha rosszat tesz, valaki pedig azért, mert hiszi, hogy ha a Földön a jóság vezérli, a túlvilágon tovább szárnyalhat. Aki nem árt másoknak, és magának sem, az alapvetően jó, aki pedig önzetlenül segít másokon, másokat előtérbe helyez, magát pedig a háttérbe, az különösen jó ember.

A rossz emberek azok, akiket nem érdekel a földi élet utáni rejtély, és ráadásul megszállja őket a gonosz. De hogyan? Kialakul bennük mindenféle rossz szándékú érzés és vágy vagy lehet gyermekkori sérelem hatása is stb. Pl. kapzsiság, irígység, birtoklási vágyak, gyermekkorban kiközösítés, demoralizálás, degradálás akár vagyoni helyzet miatt.. annyi mindent lehetne sorolni. Ők vakon járnak a világban, saját maguk által kreált értékrendet követnek, a könnyebb utakat választják a tisztességes helyett, ahelyett, hogy az egyetemes jóság ösztönére hallgatnának, aki mindenkiben megvan születésétől fogva.

És itt tudom hozzáfűzni az agykontrollt a mondandómhoz. Ha a jó ember talál egy éles követ, elteszi, mert jó lesz neki gyümölcsöket feltörni, faragni és bármi másra, ami számára hasznos a megélhetéshez. A rossz ember talál egy éles követ, és elteszi, mert letudja majd vele szúrni a másik embert, és amit az keservesen összekapart, ellopja tőle. A jó ember megismeri az agykontroll módszert, felismeri, hogy az agyát még effektívebben tudja vele használni, segíti a mindennapi életét az ébredésben, az emlékezőképességét, memóriáját fejleszti, megtanul még jobban koncentrálni, tanulni és ha stresszes szituációba keveredik, könnyebben tudja kezelni. A rossz ember pedig "varázslásra" akarja majd használni, irányítani másokat, begondolni saját kis akaratát, hogy ő dúsgazdag, mindene megvan és más embereket irányít stb.

Amíg nem ismerünk valamit, ismerjük meg, próbáljuk ki, vonjuk le a saját tapasztalatainkat a dologgal kapcsolatban, szűrjük ki, mi az, ami számunkra jó belőle, ami hasznos lehet, ami nem tetszik, nem kenyerünk, más a véleményünk róla azt el kell felejteni.

2011. jan. 14. 12:21
 28/28 anonim ***** válasza:
IGEN
2014. okt. 3. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!