Az agykontroll az "maga a Sátán műve"?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Minap akadtam eme kérdésre és érdekes dolgot vettem észre. Nem vagyok hívő úgyhogy valaki elmagyarázná, hogy miért bűnös dolog?
Aki a leveleket másolta be: Az agykontroll nem rendezkedik mások testében, még a sajátodban sem. Egyszerűen az elmédben rak rendet. Pontosan ugyanazon az elven működik, mint amikor bebeszéled magadnak, hogy beteg vagy és tényleg az leszel. Esetleg ami miatt placebót írnak föl az orvosok, hogy elhidd!
Segíts magadon és Isten is megsegít. Nem rakhatod a sorsod folyton a felsőbb hatalmak kezébe.
Persze, az agykontroll nem csak jóra használható, de mi igen? A kereszttel ezreket, százezreket öltek meg régen, a kor legkegyetlenebb kínzóeszköze volt, ma pedig millióknak ad reményt. De egy bibliával is bárkit kupán lehet olyan erővel vágni, hogy úgy marad.
Az agykontrollal egy nagy probléma van. Azt megtanítják neked, hogyan kerülj kapcsolatba egy nálad magasabb rendű intelligenciával, de azt sehol senki nem tanítja, hogyan tudsz ettől a magasabb rendű intelligenciától megszabadulni, ha esetleg azt szeretnéd. Azt meg remélem senki nem gondolja komolyan, hogy tényleg megtörténhet, hogy egy alacsonyabb rendű intelligencia /az ember/ parancsolhat egy magasabb rendű intelligenciának. Már pedig az agykontroll pont ezt az eszementséget tanítja. Ha hiszel benne egyébként működni fog, mert a magasabb rendű intelligencia ezt működtetni fogja, csak hogy nem ingyen és nem önzetlenül teszi! A Biblia egyébként az agykontroll magasabb rendű intelligenciáját egyszerűen csak sátánnak nevezi. De létező!
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Nem lehet a Sátán műve, mert nincs Sátán. Remélem mindenki érti, hogy mire gondolok.
PF
"nincs olyan, hogy nem szabadulhatsz meg. Feltéve, hogy akarod."
Egy szellemi hatalomtól csak egy másik, az előzőnél erősebb szellemi hatalom tud megszabadítani. Magától, önszántából, csak azért mert te ezt kéred nincs szabadulás az agykontroll "magasabb intelligenciájától". Mondanám, hogy próbáld ki, de inkább ne tedd, ha jót akarsz magadnak hosszútávon. Rövid távon az agykontroll fantasztikus megtapasztalás, bár én megijedtem, mikor egy másik embert olyanra tudtam vele rávenni, amit az magától biztosan tudom, hogy nem akart. És én ezért hagytam abba. Micsoda hatalom az, ami egy másik embert rá tud venni arra, hogy olyat tegyen, amit előtte nem akart.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Azért, mert nincs benne a Bibliában. Csakúgy, mint a "ne ölj" parancsolat.
Szívmelengető látvány, hogy egy ezerszer is átírt, megcsonkított könyvet még mindig ugyanannak hisznek az emberek - Orwell jut eszembe, csak nagyobb léptékben.
de ezzel az erővel, kézelődni sem szabadna? nem szabadna kihasználni a kreativitást, mert kaput nyit a Sátánnak? viszont, ha Nem nyit kaput a sátánnak, akkor miért ne léehetne fejkleszteni pl a kreativitást? akkor már mégiscsak kaput nyit neki?
basszuskulcs döntsétek már el...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!