Mától kereslek a sorok között! :)
Újra ég a pilács! :P
Én elégé "érdekes" vagyok vallásilag.
Én a judaizmus-szekularizmus és a buddhizmus között vagyok.
Judaizmus:
Mivel zsidó származású vagyok.
De viszont én a judaizmusra úgy tekintek ,mintha nem is egy vallást hanem egy kultúrát követnék.
Mármint mindenek a kulturális és nem a vallási oldalát nézem.
Meg aztán vannak olyan dolgok amikben nem hiszek.(mármint a judaizmuson belül.)
Szekularizmus:
Mivel szerintem egy normális államot nem lehet egy vallásra alapozni.
Meg több ok miatt is.
Buddhizmus:
Sok vallást tanulmányoztam és szerintem csak a buddhizmusnak van ilyen élet filozófiája.(mármint jó).
Szervusz
Hiszek abban, hogy nem azért születtünk, hogy azután meghaljunk. Ettől sokkal de sokkal többet érünk, mi emberek!
Az állatok sorsa a születés és halál.
Hiszem azt, hogy bár kerülővel, de betölti az ember a célt, amiért teremtetett, és örökké élhet itt a földön, úgy, ahogyan az Isten eredeti szándéka volt.
Miért hiszem ezt? Számtalan bizzonyítékát olvastam ennek a Bibliában, hosszú évek óta tanulmányozom, és a meggyőződésem egyre erősebb, főleg ha összevetem azzal, amit a tudomány is bizonyítani tud már.
"Hiszek abban, hogy nem azért születtünk, hogy azután meghaljunk." ÉS
"Az állatok sorsa a születés és halál."
Mi ez az ellentmondás? Vagy nem sorolod magad az állatok közé? Akkor mi vagy, növény vagy gomba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!