Tényleg pokolra jut, aki együtt van egy másik fiúval?
Hááát most nagyon csúnya dolgot fogok írni: Próbáld ki a quija táblát. Ha úgy csinálod ahogy kell, hidd el működni fog. Nagyon sok ismerősöm kipróbálta. Mind szavahihető ember (egyébként nekem miért hazudna én nem adok Neki egy vasat sem). Ebben a dologban pont az a lényeg, hogy olyanok csinálják, akik nem hisznek benne, mert akik igen, azok nagyon jól tudják, hogy ez milyen veszélyes ezért tuti lehetsz benne, hogy nem merik kipróbálni. Van egy oldal a neten, ahol fiatalok osztják meg élményeiket ezzel kapcsolatban. Név nélkül, tehát ettől nem lesznek híresek. Sajna angolul van minden sztori, ha nem tudsz angolul, kérj meg valakit, hogy fordítson le egy két történetet. Meg fogsz lepődni. Küldök Neked 2 videot, nézd meg elég érdekesek:
http://www.youtube.com/watch?v=KIHWCqnTvnw
http://www.youtube.com/watch?v=q89KRXSEkPM
Persze ezekre is mondhatod, hogy hamisítvány, de elég hitelesnek néznek ki.
Na ez a másik, mert láttam, hogy az első video már nem műxik:
Egyet értek az előttem szólóval, engem sem láttál még válaszolni egyetlen olyan vallási kérdésben sem, amely nem a Bibliával kapcsolatos. Még csak meg sem nyitom. A kérdező nem rám kíváncsi, mert nem a keresztyén álláspont érdekli, illetve nem azon vitatkozik, miért nincs igazuk a keresztyéneknek, hanem egy másik vallásról kérdez valamit. Még sosem írtam be ilyen kérdésbe.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
951 "Azt nem értem, hogy ha Te ennyire elveted még a gondolatát is annak, hogy ezek a dolgok léteznek, akkor miért vagy ezen az oldalon?"
Hm, ez a szellemidézős oldal? Gratulálj magadnak.
1915 "engem sem láttál még válaszolni egyetlen olyan vallási kérdésben sem, amely nem a Bibliával kapcsolatos"
A démonidézés nem kapcsolatos a Bibliával? A kérdés kapcsolatos a quija táblával? Talán a veszélyesnek mondott dolgot erőltető is maradhatott volna csendben, és én se röppenek rá?
A szellemidézésről beszél a Biblia, tehát tudok ezzel kapcsolatban válaszolni. Ha a Krisna tudatú hívőkhöz szeretnél csatlakozni, és ennek a feltételeit kérdezed, ahhoz nem szólok hozzá, bár én szívesen lebeszélnélek erről, de ha te ezt az utat választod, járj azon. Ha viszont az a kérdés, mi a véleményetek a krisna tudatú hívőkről, akkor már válaszolok. És rendszeresen off-olok is, mint például most. Ide mindenki téríteni jár, a saját meggyőződését kifejteni, van aki ezt felvállalja, van aki nem. De ettől még ezt teszi. És nagyon sokan szeretik lehülyézni a másikat, csak azért, mert az mer mást gondolni a világ keletezéséről.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!