Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg pokolra jut, aki...

Tényleg pokolra jut, aki együtt van egy másik fiúval?

Figyelt kérdés
Nem vok b*zi csak biszex és volt már csajom csak most egy srác teccik és lenne esélyem mert ő is biszex. De bakker tényleg hogy ha bármit csinálunk akk utána már a pokolra fogunk jutni? :( Isten ezt mért nem tuggya megbocsátani? És ha utána életemben csinálok egy csomó jó dolgot? Ha ilyennek teremtett mért nem szabad csinálnom? :( Mért ilyen gonosz az Isten? Engem nem szeret vagy mért?
2010. márc. 2. 15:10
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Hááát most nagyon csúnya dolgot fogok írni: Próbáld ki a quija táblát. Ha úgy csinálod ahogy kell, hidd el működni fog. Nagyon sok ismerősöm kipróbálta. Mind szavahihető ember (egyébként nekem miért hazudna én nem adok Neki egy vasat sem). Ebben a dologban pont az a lényeg, hogy olyanok csinálják, akik nem hisznek benne, mert akik igen, azok nagyon jól tudják, hogy ez milyen veszélyes ezért tuti lehetsz benne, hogy nem merik kipróbálni. Van egy oldal a neten, ahol fiatalok osztják meg élményeiket ezzel kapcsolatban. Név nélkül, tehát ettől nem lesznek híresek. Sajna angolul van minden sztori, ha nem tudsz angolul, kérj meg valakit, hogy fordítson le egy két történetet. Meg fogsz lepődni. Küldök Neked 2 videot, nézd meg elég érdekesek:

http://www.youtube.com/watch?v=KIHWCqnTvnw

http://www.youtube.com/watch?v=q89KRXSEkPM

Persze ezekre is mondhatod, hogy hamisítvány, de elég hitelesnek néznek ki.

2010. márc. 11. 13:28
 52/59 anonim ***** válasza:

Na ez a másik, mert láttam, hogy az első video már nem műxik:

http://www.youtube.com/watch?v=K6WZ67_gAy4

2010. márc. 11. 13:54
 53/59 anonim ***** válasza:
Jó lenne egy kimutatás a droghasználat és a hasonló élmények közti összefüggésekről. A videó (az egyik él csak) pedig kamaszcsíny súlyú hamisítvány hatalmas valószínűséggel. Ha az LSD élményeket komolyan vennénk, sokkal szörnyűbb titkokra bukkannánk biztos... Nagyra nőtt pisisek víziói. Gyerekkorban mindenki átesett hasonlón (többnyire az ágy alatt lakott, de akkor hol lakik most?:)
2010. márc. 11. 13:54
 54/59 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy ha Te ennyire elveted még a gondolatát is annak, hogy ezek a dolgok léteznek, akkor miért vagy ezen az oldalon? Ha én egyáltalán nem hiszek valamiben, akkor nem is foglalkoztat a kérdés. Én pl. egyáltalán nem hiszek Mohamed prófétában. Ha most elindulna egy vita erről, oda se mennék, mert nem érdekel, hogy ki mit mond róla én akkor sem hiszek benne.
2010. márc. 12. 09:51
 55/59 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval, engem sem láttál még válaszolni egyetlen olyan vallási kérdésben sem, amely nem a Bibliával kapcsolatos. Még csak meg sem nyitom. A kérdező nem rám kíváncsi, mert nem a keresztyén álláspont érdekli, illetve nem azon vitatkozik, miért nincs igazuk a keresztyéneknek, hanem egy másik vallásról kérdez valamit. Még sosem írtam be ilyen kérdésbe.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. márc. 13. 19:15
 56/59 anonim ***** válasza:

951 "Azt nem értem, hogy ha Te ennyire elveted még a gondolatát is annak, hogy ezek a dolgok léteznek, akkor miért vagy ezen az oldalon?"

Hm, ez a szellemidézős oldal? Gratulálj magadnak.

1915 "engem sem láttál még válaszolni egyetlen olyan vallási kérdésben sem, amely nem a Bibliával kapcsolatos"

A démonidézés nem kapcsolatos a Bibliával? A kérdés kapcsolatos a quija táblával? Talán a veszélyesnek mondott dolgot erőltető is maradhatott volna csendben, és én se röppenek rá?

2010. márc. 14. 17:23
 57/59 anonim ***** válasza:
Ezt most tényleg nem értem. Mi van? Írd már le légyszi kicsit bővebben, miért gratuláljak magamnak?
2010. márc. 14. 19:43
 58/59 anonim ***** válasza:
Azt is fejtsd már ki légyszíves, amit a 19.15-nek írtál. Mi van a démonidézéssel meg a Bibliával?
2010. márc. 14. 19:50
 59/59 anonim ***** válasza:

A szellemidézésről beszél a Biblia, tehát tudok ezzel kapcsolatban válaszolni. Ha a Krisna tudatú hívőkhöz szeretnél csatlakozni, és ennek a feltételeit kérdezed, ahhoz nem szólok hozzá, bár én szívesen lebeszélnélek erről, de ha te ezt az utat választod, járj azon. Ha viszont az a kérdés, mi a véleményetek a krisna tudatú hívőkről, akkor már válaszolok. És rendszeresen off-olok is, mint például most. Ide mindenki téríteni jár, a saját meggyőződését kifejteni, van aki ezt felvállalja, van aki nem. De ettől még ezt teszi. És nagyon sokan szeretik lehülyézni a másikat, csak azért, mert az mer mást gondolni a világ keletezéséről.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. márc. 15. 11:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!