Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg pokolra jut, aki...

Tényleg pokolra jut, aki együtt van egy másik fiúval?

Figyelt kérdés
Nem vok b*zi csak biszex és volt már csajom csak most egy srác teccik és lenne esélyem mert ő is biszex. De bakker tényleg hogy ha bármit csinálunk akk utána már a pokolra fogunk jutni? :( Isten ezt mért nem tuggya megbocsátani? És ha utána életemben csinálok egy csomó jó dolgot? Ha ilyennek teremtett mért nem szabad csinálnom? :( Mért ilyen gonosz az Isten? Engem nem szeret vagy mért?
2010. márc. 2. 15:10
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim válasza:
86%

Isten mindenkit szeret, téged is.Úgy ahogy vagy, ő teremtett ilyennek.Ha biszexuálisnak, hát biszexuálisnak.

Azért a vágyaid mellett, forgasd a helyesírási szótárt is.

Üdv.

2010. márc. 2. 15:35
 2/59 anonim ***** válasza:
29%
Persze, hogy pokolra jutsz, és sok pedofil pappal várod az örökké valóságot
2010. márc. 2. 15:38
 3/59 anonim ***** válasza:
70%

Akkor jutsz a pokolra, ha nem bántad meg életd végéig, amit tettél.

Téged ilyen próba elé állított, mást másmilyen elé, ellent kell állni a kísértésnek.

2010. márc. 2. 15:39
 4/59 anonim ***** válasza:
65%
Ha boldog vagy, és jól éled az életed, akkor nem fogsz elkárhozni. Ez a 21. század, Isten már lemondott a homofóbiáról! Téged is szeret, meg engem is szeret (én is biszex vagyok, csak éppen lány), meg szeret mindenkit. Mi más dolga lenne?:D
2010. márc. 2. 15:53
 5/59 A kérdező kommentje:
ez 100% tuti?
2010. márc. 2. 15:54
 6/59 anonim ***** válasza:
66%

na ez az az Isten-kép, aminek semmi köze a Bibliához, meg a keresztény hithez

Isten nem egy szerető-automata, akinek kötelessége feltétel nélkül mindenkit elfogadni, úgy ahogy van

akkor üdvözült Hitler és Hasfelmetsző Jack is? ugye ez máris nem olyan egyértelmű?

Persze sokkal könnyebb egy saját vallást, saját istent kreálni magunknak, akinek mi mondjuk meg, mi is az ő kötelessége... értem én

2010. márc. 2. 16:08
 7/59 anonim ***** válasza:
44%
nincs pokol;) de én inkább ott lennék mint a mennyben, mert ott vannak a jó arcok is:D
2010. márc. 2. 16:15
 8/59 anonim válasza:
86%
azért Hitlert vagy Hasfelmetszőt nem tenném egy kategóriába a biszexualitással
2010. márc. 2. 16:16
 9/59 A kérdező kommentje:
na hát ettől félek én is amit a 16:08 irt. Mondom én h gonosz csak nemértem mért :( meg akk mit csináljak?
2010. márc. 2. 16:18
 10/59 anonim ***** válasza:
57%
én se, csak azt akartam világossá tenni, hogy Isten nagy valószínűséggel nem bocsát meg mindenkinek, mert nem ez e kötelessége
2010. márc. 2. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!