Muszimok a feleségnek van beleszólása az anyagiakba? Pl ha a férj töbszázezres ajándékot vesz a testvérének a neje tudta nélkül.
Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 23:41
11/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintem egy nem muszlim születésű nőtől elég örültség egy muszlim férfihez menni .Majd megtudja ,hogy nem csak nőnek,de embernek se fogja magát érezni .
2015. jún. 25. 14:57
12/15 anonim válasza:
Kérdező ezt mi alapján mondod? tv-ben láttad?
13/15 anonim válasza:
Latom nem megy az ertelmezes.. Csak vegig futjatok a valaszt es nem ertelmezitek. Semmiben nem mondok ellent magamnak. A ferj a csaladfenntarto, eddig ertheto? Amit a ferj keres abbol el a csalad abbol esznek abbol tanittatjak a gyerekeket vesznek hazat, kocsit stb... Ha egy muszlim no dolgozni szeretne megteheti de a penzt amit megkeres kizarolag magara koltheti (pl.fodraszra, ruhakra, ekszerekre stb..) mert a igaz hithű muszlim ferfi notol egy forintot nem fogad el. Az a helyzet, hogy nem ertitek mert nem vagytok benne. Azt meg kikerem magamnak,hogy az eletemrol akarmelyikotok is itelkezzen. Nem volt szep dolog toled.. En senkit nem bantottam azt hiszem.
14/15 anonim válasza:
A férj kötelessége hogy fenntartsa a családot, anyagi biztonságot teremtsen. A feleség dolgozhat, ha akar a férj engedélyével, és ha megfelelőek a munkahelyi feltételek.
Amit a nő keres az az ővé, de nem csak magára költheti. A férj nem veheti el tőle, de gondolom belátod hogy ma már egy keresettel a legtöbb család esetében nem lehet kijönni. Nyilván ha a férj keresete nem elég az alapvető szükségletek fedezésére a feleség is költeni fog.
Én is muszlim vagyok és értem miről van szó. Nem csak úgy irtam hogy ellentmondasz magadnak. Egyébként meg senki nem akart bántani.
Tehát a feleségnek van beleszólása az anyagiakba, ha pedig a férj drága ajándékot vesz valakinek a feleség tudta nélkül az nem helyes.
15/15 anonim válasza:
Ne haragudj mar de ugyanezt irtam le en is amit te. Mas szavakkal ugyan de a lenyeg, ugyanaz.Meg mindig nem ertem az ellentmondast amirol irtok de a lenyeg, hogy ti tudjatok. Na mindegy,minden jot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!