Kedves Római katolikusok! Ti használtok tömjént valamilyen imádság közben vagy esetleg néha, , csak úgy''?
Én személy szerint itthon a kis zugomban nem, ha erre vonatkozott a kérdés.
A liturgiában, a szentmisén van, hogy használnak.
Nekem is megvannak a magam otthoni kis rituáléi katolikus rituáléi - amit nem szeretnék a nyilvánosság elé tárni. De életemben már 4-szer(!) érzem úgy, hogy el kellene hagynom ezt az Anyaszentegyházat.
Szerintem nem a Sátán műve ez az érzés, ahogy kedves "térítő" szándékú "testvéreim" próbálják velem ezt elhitetni. Amit a legutóbbi években tapasztaltam ezekben a körökben forgolódva, azt bigott agymosásnak tartom.
Vannak vallási és lelkiismereti szabadságjogok, amikről sokan hajlamosak elfeledkezni.
Bocsánatot kérek Tőled Kedves Kérdező, hogy alaposan eltértem a kérdésed valódi tárgyától, de most úgy éreztem, ki kellett öntenem valahol a "lelki szennyest."
Üdv: 41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!