Tanúk az alábbi ige öszhangban van azzal amit tanittok?
"Így valójában gazdagon megadatik nektek, hogy bemehessetek+ Jézus Krisztusnak, a mi Urunknak és Megmentőnknek örök+ királyságába.+"
(2Pét.1:11 UVF)
Miért nem "Jehova" ÖRÖK királyságába, hisz ti azt tanítjátok, hogy mikor vége mindennek akkor majd Jézus mindent vissza ad Jehovának és Jéhova lessz az örök uralkodó, a fenti ige viszont azt mondja,hogy Jézus királysága ÖRÖK.
Most akkor döntsük már el, hogy kinek örök az uralma Jézusnak vagy Jehovának.
Én hiszek a Szentháromságban úgyhogy nekem ez nem okoz próblémát, de nektek szerintem magyarázkodnotok kell, csak arra vagyok kiváncsi, hogy mit fogtok tudni ezen kimagyarázni.
Abban is biztos vagyok, hogy megvan rá a válaszotok, de kiváncsian várom, hogy milyen értelmes válasszal fogtok majd előrukkólni.
"Tanúk az alábbi ige öszhangban van azzal amit tanittok?"
Minden egyház hozzá tudja igazítani a tanításaihoz a Bibliát - ez nem nagy dolog.
Ha van egy tanítás, és hozzá passzoló 3 Biblia vers, akkor tök mindegy, hogy 20 másik témába vágó vers mit mond... És ez nem csak JT sajátosság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!