Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az iszlám elismeri Jézust és...

Az iszlám elismeri Jézust és Mózest mint profétát?

Figyelt kérdés

Több helyen is utánanéztem, de nem igazán tudom értelmezni.

Tehát Allah az Isten, az ő küldötte Mohamed azaz Mohamed a próféta, de Isten azaz Allah küldöttje volt Jézus és Mózes is, ám Mohamed volt az utolsó próféta, ezért őt ismerik el????

Sajnálom, de teljesen belezavarodtam.

2015. jún. 19. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9es írja le jól. Mindkettő az az iszlámban.

Van előző kommentekben néhány igazság. De miért írnak be olyanok akik semmit nem tudnak a vallásról?

2015. jún. 21. 11:20
 12/12 János114 ***** válasza:

A Koranban profetakent szerepel Jezus Mozes , tovabba Abraham , Izsak , Jozsef , David Salamon , es az ossze Bibliai profetat elfogadja , Kiegeszitve Mohameddel akit a profetak pecsetjenek azaz az utolso profetanak titulalnak.

Aki pedig nem ismeri teljes bizonyossaggal az iszlam ezen reszeit az kerem ne terjesszen tevtanitasokat!

Igy indulnak utjara az olyan dolgok h nekunk muszlimoknak 10 felesegunk van es h mindenki szivesen lesz ongyilkos merenylo , meg h nem eszunk negyven napig :) meg hasonlo kedves pletykak

2015. jún. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!