Az iszlám elismeri Jézust és Mózest mint profétát?
Több helyen is utánanéztem, de nem igazán tudom értelmezni.
Tehát Allah az Isten, az ő küldötte Mohamed azaz Mohamed a próféta, de Isten azaz Allah küldöttje volt Jézus és Mózes is, ám Mohamed volt az utolsó próféta, ezért őt ismerik el????
Sajnálom, de teljesen belezavarodtam.
9es írja le jól. Mindkettő az az iszlámban.
Van előző kommentekben néhány igazság. De miért írnak be olyanok akik semmit nem tudnak a vallásról?
A Koranban profetakent szerepel Jezus Mozes , tovabba Abraham , Izsak , Jozsef , David Salamon , es az ossze Bibliai profetat elfogadja , Kiegeszitve Mohameddel akit a profetak pecsetjenek azaz az utolso profetanak titulalnak.
Aki pedig nem ismeri teljes bizonyossaggal az iszlam ezen reszeit az kerem ne terjesszen tevtanitasokat!
Igy indulnak utjara az olyan dolgok h nekunk muszlimoknak 10 felesegunk van es h mindenki szivesen lesz ongyilkos merenylo , meg h nem eszunk negyven napig :) meg hasonlo kedves pletykak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!