Szolgálhatok a baptista szeretetszolgálatban anélkül, hogy baptista lennék? (Keresztény vagyok, de nem baptista)
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 20:07
1/6 anonim válasza:
1) Miért nem kérdezed meg tőlük?
2) Miért nem keresel egy szekuláris szervezetet, aki nem fog rasszista módon elítélni a világnézeted miatt?
3/6 anonim válasza:
legalább van szeretetszolgálat nálluk.
4/6 anonim válasza:
tudtátok, hogy a tanúk angliában "jótékonysági szervezet" ként vannak bejegyezve, annak ellenére, hogy a tagjaikon kívűl senkinek sem segítenek fizikailag?
5/6 A kérdező kommentje:
a magyar baptista szeretetszolgálat korrekt, sehol nem itélnek el rasszista módon, csak nem tudom hogy az adott egyház szeretetszolgálata másokat is befogad e, bár valószínűnek tartom
egyedül akik vallási okokból csesztettek eddigi életemben akárhol is jártam a világon azok az ateisták voltak...
más keresztények, jehova tanúi, muszlimok max konstatálták ha szóba került a téma, eddig még csak ateista háborodott fel ,hogy mi az hogy valaki vallásos...
2015. jún. 17. 21:27
6/6 anonim válasza:
Nyugi a baptista szeretszolgálat tagjai sem hisznek semmiben, ha tényleg követnék Isten tanait, akkor nem lopnának saját zsebük javára gátlástalanul. És ez tényleg így van! Ha belépsz majd meglátod, addig kár okoskodni, amit a médiában mutatnak magukról, az nem igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!