Isten népe a zsidók, ez tény . De miért volt a holokauszt?
"Isten népe a zsidók, ez tény..."
Ha ez tény akkor evidens ez a gondolatmenet, melyet Nemes Lászlótól vettem át:
Minden emberben van egy halk isteni hang legbelül. Az emberiség egy része, akik gyűlölik ezt a belső hangot, azok a zsidókat és ezt a belső hangot is ki akarják írtani, hiszen mindkettő plántálója Isten.
Nem akarjuk kiirtani az Izraelitákat,
attól hogy a Teremtő elvetette Őket attól még mi mint felebarátunkat tiszteletben tartjuk, és imádozunk értük is, hogy iserjék fel Jézus megváltói szerepét.
Marianne
Magyarországon erősödik az antiszemitizmus? Hahaha. A parlament 95%-a zsidó, tehát a vezetőink azok. Én úgy vettem észre itthon Magyarellenesség van. Meg is tesznek mindent, hogy elmenjenek az itteniek külföldre. A holokausztnál a tőkészsidó beáldozta a szegényzsidót, Hitlert is zsidók pénzelték, csak elkezdett önállósodni.
Állítólag nem az van, hogy nem volt holokauszt, csak nem úgy, meg nem egészen ott, de ebből is lehet pénzt csinálni , elévülhetetlen, megbocsáthatatlan bűnők ezek kérem, legyen ebből holokauszt biznisz. Born Gergely mondta, hogy európát három zsidó család fosztogatja a középkor óta. Medicsi fugger, habszburg, és ez nem antiszemitizmus, hanem igazság. Jaj, de erről nem lehet beszélni, mert akkor antiszemita vagy. A felvilágosult európa meg 100millió amerikai őslakost ölt meg. Szerintem most az zajlik, hogy az emberiséget be akarják nyomni egy területre, majd jönnek a bevándorlók. Azért van itt annyi fekete, sárga, hogy szokjuk, amolyan felkészítés. Fogunk mi még pislogni.
"Isten népe a zsidók, ez tény"
Hitgyüli?
Lássuk mit mondott Jézus a zsidókról:
"Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem.
Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat.
Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
Mivelhogy pedig én igazságot szólok, nem hisztek nékem.
Ki vádol engem közületek bűnnel? Ha pedig igazságot szólok: miért nem hisztek ti nékem?
Aki az Istentől van, hallgatja az Isten beszédeit; azért nem hallgatjátok ti, mert nem vagytok az Istentől valók.(Evangélium János szerint, 8: 42-47)
ISTENNEK NINCS NÉPE!
Ez a tény. Le is van írva a jelenések könyvében, hogy minden nyelvből, nemzettségből, etnikumból lesznek kiválasztottak.
Ez pusztán Németh Sándor (és társai)-féle hazug propaganda, hogy a zsidók a kiválasztott szentek, a többi nép le van tojva.
Mindig ez jut az eszembe a holokauszttagadás elleni törvényről.
A gulag, búr táborok, angol, amerikai koncentrációs táborok, II. Lipót kegyetlenkedése, amerikai indiánok lemészárlása elleni tagadásra miért nem vezetnek be törvényt? Miért nem említik meg? Miért hallgatnak ezekről?
Ez az egész csak biznisz és propaganda!
Különben most mi lenne az ürügy a milliárdos kártérítésekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!