A keresztények miért ítélik el az embert?
Nem lehet, hogy gyerek vagy még és álomvilágban élsz?
Egyébként olyan nincs, hogy keresztények. Emberek vannak.
Egy keresztény ember semmiért nem ítél el senkit. Ahogyan lenéznie, megvetnie sem szabad senkit. Ha mégis, nem azért teszi, mert keresztény, hanem annak ellenére.
Ugyanis azt olvasta a bibliában , hogy "ne ítélj, hogy ne ítéltessél". Jézus még a házasságtörő asszonyt sem ítélte el, akkor hogy jönne ahhoz egy ember, hogy bárkit is elítéljen? Persze nem kell (nem is szabad) egyetértenie mindenkivel, főleg nem szabad követnie olyan embereket, akik szerinte helytelen dolgokat tesznek.
1 Nem bunkó, hanem okos:D Te meg nem ismersz asemmit csak azt amit eléd tolnak, Ennyi.
Ő ismeri azt ami a függöny mögötti, és köszönte nem kér belőle. Teljesen igaza van. Ugyan igy cselekedtem volna az ő helyében, azonnal...
szia előttem szóló,
Jehova Tanújaként Keresztény vagyok, mert Krisztus követem, és igyekszem úgy is élni.
nem az a keresztény akit ide vagy oda megkereszteltek, hanem aki az életével is bizonyítja.
a szónak is az a jelentése
Keresztény=Krisztus követője aktívan
a keresztény szó nem e keresztelkedésből vagy kereszt szóból származik, hanem Krisztus szóból.
Marianne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!