Megtért hívők hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 21:09
1/12 anonim válasza:
A nem megtért hívők is érdekelnek?
2/12 anonim válasza:
Mi evente parszor szolgalati utra megyunk.
Neha latogatunk mas gyulekezeteket is ott mindig mindenki tudja ki szabad ki all a parvalasztas elott.
ezen kivul kereszteny koncertek hilling serie alkalmak wstb
3/12 A kérdező kommentje:
Kedves Lucifer,.:) második válaszoló:igen járok én is alkalmakra de rendszerint sajnos csak fiatalabb fiúk vannak.(27 vagyok) vagy pedig bátortalanok a hívő fiúk.világi ferfiak érdeklődnek és mostanság sajnos egyre többször jár a fejemben,hogy várjak e még...
2015. jún. 9. 21:27
5/12 anonim válasza:
Jehova tanúi-ról tértem meg római katolikussá.
6/12 anonim válasza:
szerintem simán írj itt is ki egy kérdést :D Amúgy ugyan olyan helyeken mint bárki más, ez gyakran csak úgy adódik, én sosem "kerestem" meg nem "csajoztam" még kereszténységem előtt is a "csak úgy elvagyunk" flörtölés gusztustalannak tartottam, szóval nekem mimaradtak az uilyen "fiatalos kalandozások" mégis max fél év telt el úgy h nem volt barátnőm (persze miután beleértem abba a korba amikor a kissrácokat elkezdik érdekelni a lányok)
7/12 A kérdező kommentje:
Én református vagyok.
2015. jún. 10. 08:20
8/12 A kérdező kommentje:
De szeretném hozzátennu,hogy nem konkrétan református egyházhoz tartozó párt keresek.lehetne baptista,evangélikus stb.kivételt képeznek a jehovák és a hit gyülekezetébe tartozók...
2015. jún. 10. 08:22
9/12 anonim válasza:
Én már kiestem, de privibe szeretnék kérdezni valamit.
10/12 anonim válasza:
ha nem fedi át időben járj el esetleg más felekezet szertartására vagy közösségi programjára is :) baptistáknak pl sok ilyen van
én is református vagyok, nálunk jó a kapcsolat a baptistákkal sokat járunk egymáshoz, és a görögkatolikusokkal is egyre több a kölcsönös gesztus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!