Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szövétnek Gyülekezet?

Szövétnek Gyülekezet?

Figyelt kérdés
Szövétnek Gyülekezetrô mi a véleményetek?

2015. máj. 31. 12:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Választ vártam de nem kaptam meg
2015. jún. 1. 12:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Milyen választ vársz? Ha tetszik a gyülekezet, akkor menjél. Ha nem, akkor ne menjél. Én elmondtam a véleményemet, és nem tetszett. Mit akarsz, hogy hazudjak, vagy szépítsek, vagy csak azt mondjam, amit hallani akarsz? Nem kell gyülekezetbe járnod, nem kéri ezt Tőled senki. Ha a hitéletedet máshogy nem tudod élni, akkor keress egy olyan gyülekezetet, ami számodra rendben van. Jelen esetben a Szövétnek Gyülekezetet. De hogy jössz Te ahhoz, hogy véleményt mondasz emberekről csak az alapján, hogy kinek mi a véleménye egy gyülekezetről? Kérdezted a véleményemet, és szívesen ki is fejtettem volna, de mivel attól, hogy ellenséget látsz bennem, csak attól, hogy nem szimpatizálok egy általad preferált gyülekezettel, így nem folytatom. De ez a mentalitás a keresztényi élettől nagyon messze van.
2015. jún. 1. 20:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Azt azért elmondom, hogy Jézus nem az alapján fog sem téged, sem engem megítélni, hogy melyik gyülekezet tetszett, vagy melyikbe jártál. Hála Istennek! :)
2015. jún. 1. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Vagy nem jártál egyáltalán...
2015. jún. 1. 20:55
 15/20 A kérdező kommentje:
12-s...pont erről beszélek...hasznomra voltál ostoba tanácsaiddal...nem is értem miért irogatsz idde ilyen marhaságokat.....grrrrr
2015. jún. 1. 21:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Most már tudom! Neked való! Jól fogod ott érezni magad! Csak ajánlani tudom! :D
2015. jún. 1. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:

"Jellemzô...ebben az országban már mindenki hamis tanîtô, hamis evangélium, hamis pásztorok, hamis teológia....megáll az ész."

Akkor mutass nekem akár csak egyetlen olyan gyülekezetet hazánkban, ahol tanítanak arról, hogy az üdvösség feltétele az Úrnak való engedelmesség! Olvasd csak el Máté evangéliumának végén a missziós parancsot figyelmesen, hogy mire kell a hívőket megtanítani! Na, minden másról prédikálnak, előadás-sorozatokat tartanak mindenféle egyéb témákban, sztorikat mesélnek, poénkodnak, szórakoztatják a hívőket.

A hívők pedig ezért fizetnek. Olyan gyülekezetet keresnek maguknak, ahol jó a zene, jók a prédikációk, ahol jól érzik magukat. Ha hazamennek, azt mondják, de jó volt ez az alkalom.

Miután meghallgatták Pétertől a kegyelemről szóló szívhez szóló prédikációt, Anániás és Safira nem mentek haza...

Ne gyülekezetekben és tanítóknál keresd az igazságot, mert félre fognak vezetni. Jézus szoros kapuról beszélt, és keskeny útról. Ezután a hamis prófétákról. Vajon van némi közük a hamis prófétáknak a keskeny útról szóló üzenethez? Szerintem van. És tudod mik a hamis próféták gyümölcsei? Pontosabban, nem mik, hanem kik a gyümölcsök. Olvasd el ezt a hegyi beszéd végén, meg fogod találni, és olvasd el azt is, hogy ezután az Ő szavai iránt való engedelmességről tanított az Úr.

Ha egy bűnös ember igaznak tartja magát, az nem más, mint hamisság. Ha egy bűnös ember szentnek nevezi magát, azt úgy hívják, hogy álszent. Isten a szenteket nevezi szenteknek, és az igazakat nevezi igazaknak. Ő nem hazudik, mint az emberek.

A keskeny út a szentség, tisztaság és az Úr szava iránt való engedelmesség útja. Ezt nem gyülekezetekben fogod megtalálni, hanem a térdeiden.

2015. jún. 2. 00:27
 18/20 A kérdező kommentje:
Pszichoterapeuta címét leírom, ha gondolod
2015. jún. 2. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Te nem is kérdeztél őszintén, csak trollkodsz? Nem értelek. Ennyire bunkó megnyilvánulást ritkán olvasni itt kereszténytől. Tényleg neked való bármelyik gyülekezet, a Szövétnek Gyülekezetet meg melegen ajánlom. :D
2015. jún. 2. 15:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Dr. Balatoni Krisztián, Budapest Margit krt 50-52..elég 15 alkalom és jobban leszel
2015. jún. 2. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!