Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha vallásos vagy miért vagy...

Ha vallásos vagy miért vagy az és miben hiszel? Ha nem akkor miért nem?

Figyelt kérdés
Mit gondolsz a vallásos emberekről/ateista emberekről?
2015. máj. 30. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet vallás nélkül érni. Vallás nélkül számomra teljesen logikátlannak, értelmetlennek tűnik minden. De sokan élnek így, úgyhogy igyekszem megérteni őket, biztosan tudnak valamit, amit én nem. Miért téríteném őket? Sokat tanulhatunk egymástól - és ismerve a saját gyengeségeimet, tudom jól, hogy a nem vallásosak közül sokan előttem mennek a mennyországba.

Azért azt hiszem, ha egy ember élete valamely szakaszában (leginkább a végén) egyszer őszintén, mindenféle eszmék, ideológiák és előítéletek nélkül szembenéz magával, az élet értelmével, a világban elfoglalt helyével, akkor nem tud nem vallásos lenni. Nem kell ezt erőltetni, mindenkinek menni fog magától.

2015. máj. 31. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Hiszek egy minden6tóban ,de nem vagyok vallásos. :)
2015. máj. 31. 15:48
 13/13 selvian ***** válasza:

Szia, én Istenben hiszek és a Szavában a Bibliában. Ha valaki alaposan megismeri akkor rájön hogy minden okkal történik. Aki pedig nem hiszi hogy létezik egy felsőbb hatalom aki megtervezett mindent, kicsit nézzen szét a környezetében. Ez a világ nem lehet egy véletlen műve.

Róma 1:20

"Mert az Ő láthatatlan tulajdonságai világosan látszanak a világ teremtésétől fogva, mivel az alkotott dolgokból érzékelhetők igen az ő örök hatalma és istenség, úgyhogy nincs mentség számukra."

2015. jún. 1. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!