Amikor imádkozunk, kihez szólunk?
mindkettőhöz.
https://www.youtube.com/watch?v=T795ZtxaYmw
Jézus aszt mondta így imádkozzatok az atyához.
mi atyánk ki vagy a mennyekben.
tehát mindkettőhöz.
És ezt a gyik. válaszolói alapján akarok eldönteni?
Itt vannak ateisták, szentháromságtagadó JT-k, különböző felekezetűek és "maga módján vallásosak".
Ha Jézust keresed, imádkozz Hozzá,ha nem Őt keresed, akkor ne.
Jézuson keresztül Istenhez. Le is írom neked miért.
János 15:16
"16 Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket és arra jelöltelek ki benneteket, hogy menjetek, és mindig teremjetek gyümölcsöt, és hogy maradjon meg a gyümölcsötök, hogy bármit kértek is az Atyától az én nevemben, megadja nektek."
16 Próbáld Károly-t használni, sokkal pontosabb és lérthetőbb a többinél a fordítás is, ugyan az amit be írtál, itt Károliban:
János 15-
16. Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket, és én rendeltelek titeket, hogy ti elmenjetek és gyümölcsöt teremjetek, és a ti gyümölcsötök megmaradjon; hogy akármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja néktek.
17. Ezeket parancsolom néktek, hogy egymást szeressétek.
18. Ha gyűlöl titeket a világ, tudjátok meg, hogy engem elébb gyűlölt ti nálatoknál.
19. Ha e világból volnátok, a világ szeretné azt, a mi az övé; de mivelhogy nem vagytok e világból, hanem én választottalak ki magamnak titeket e világból, azért gyűlöl titeket a világ.
20. Emlékezzetek meg ama beszédekről, a melyeket én mondtam néktek: Nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldöznek majd; ha az én beszédemet megtartották, a tiéteket is megtartják majd.
21. De mindezt az én nevemért cselekszik veletek, mivelhogy nem ismerik azt, a ki küldött engem.
22. Ha nem jöttem volna és nem beszéltem volna nékik, nem volna bűnük: de most nincs mivel menteniök az ő bűnöket.
23. A ki engem gyűlöl, gyűlöli az én Atyámat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!